Apel public de exprimare a interesului privind desfășurarea unor acțiuni de comunicare

Scopul acestui Apel de exprimare a interesului este de a identifica organizații ale societății civile care vor oferi suport UNICEF Moldova în inițiativele de comunicare a riscurilor legate de COVID-19 și de implicare a comunității. Organizațiile Societății Civile eligibile sunt invitate să trimită propuneri de parteneriat, subliniind expertiza, abilitățile și capacitatea lor de a obține rezultatele scontate prezentate mai jos.

Organizațiile care doresc să participe la acest Apel de exprimare a interesului sunt rugate să trimită dosarul (semnat și ștampilat de ofițerul autorizat) marcat clar „Apel specific OSC pentru exprimarea interesului – COVID-19 RCCE” la următoarea adresă:

chisinau@unicef.org

sau expediați într-un plic sigilat la:

UNICEF Moldova

131, Str. „31 august 1989”,

Chișinău, MD 2012, Republica Moldova

Orice solicitare de informații suplimentare vă rugăm să le adresați în scris Corinei Garabajiu: cgarabajiu@unicef.org

Aplicațiile vor fi evaluate de un comitet de evaluare pentru a identifica OSC-urile care au mandatul, capacitățile și avantajul comparativ de a sprijini obținerea de rezultate pentru copii, utilizând criteriile prezentate în secțiunea 3 din anunț. Trebuie remarcat faptul că participarea la acest Apel specific de exprimare a interesului nu garantează că OSC va fi selectat în cele din urmă pentru parteneriat cu UNICEF. ONG-urile selectate vor fi invitate să revizuiască și să finalizeze acordurile de parteneriat în conformitate cu criteriile prezentate în secțiunea 3.4 din anunț și cu politicile și procedurile aplicabile privind parteneriatul cu OSC.

Acest anunt si formularele pentru aplicare pot fi accesate la adresa: https://www.unicef.org/moldova/apel-public-de-exprimare-interesului-privind-desf%C4%83%C8%99urarea-unor-ac%C8%9Biuni-de-comunicare

 

Articol adaugat de: Radu