Concursul „Cea mai curată curte din municipiul Cahul!”Cea mai curata curte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Asociaţia Obştească Perspectiva” dă start concursului cu genericul ,,CEA MAI CURATĂ CURTE DIN MUNICIPIUL CAHUL! " organizat în cadrul proiectului: „EcoCahul-Cetăţean implicat pentru un oraş curat”, mun. Cahul.

Concursul dat are ca scop educarea spiritului gospodăresc al locuitorilor municipiului Cahul, de întreținere exemplară a teritoriului, susținerea activităților practice de protecție a mediului și se adresează tuturor locuitorilor din mun. Cahul, orice grup de cetățeni care reprezintă curtea comună sau bloc locativ, care prin implicare proprie au obținut realizări deosebite în salubrizarea terenului aferent blocurilor locative din curte, inclusiv a terenurilor de joacă pentru copii și/sau sportiv pentru maturi, locurilor de parcare,locurilor de odihnă și agrement ce contribuie la înverzirea ogrăzii comune.

Condiții de participare: grupurile de cetățeni care reprezintă curțile sau blocurile de locatari vor înainta o cerere de participare la concurs la sediul A.O. Perspectiva, mun. Cahul, str. Bulevardul Victoriei 18, oficiul 4, (et. 3), la care vor anexa materiale de participare sub formă de poze, scheme, material video și altele, la etapa de demarare a concursului și după executarea lucrărilor de amenajare și salubrizare, ce vor servi drept dovadă de implicare activă în amenajarea curții.

Concursul se va desfășură în perioada 04 – 21 iunie 2021.

Comisia de evaluare va examina materialele înainte de concurs și în baza acestora, precum și în urma vizitei la fața locului, va desemna primii trei câștigători ai concursului:

  • Locul I – 10 000 lei
  • Locul II – 8 000 lei
  • Locul III – 5 000 lei

*Stimularea se va acorda sub formă de contribuție în amenajarea curților prin: utilaj pentru terenul de joacă a copiilor, inventar sportiv, bănci pentru odihnă, urne pentru gunoi, etc.

Mai multe detalii despre condițiile de participare în cadrul concursului le găsești în regulament: https://bit.ly/3ckQT90

AO Perspectiva este beneficiară a Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat”, mun. Cahul, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul”.

#EU4Moldova#ÎmpreunăMaiPuternici

#EU4CivilSocietyMD#CSOActionMoldova

#UEpentruSocietateaCivilă#DezvoltareRegionalaArticolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet