Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, cu suportul USAID Moldova și PNUD Moldova, lansează concursul de eseuri pentru copii și tineri, cu genericul „De ce aș candida pentru Parlament?”Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, cu suportul USAID Moldova și PNUD Moldova, lansează concursul de eseuri pentru copii și tineri, cu genericul „De ce aș candida pentru Parlament?”

Cine sunt viitorii deputați ai Republicii Moldova? De ce i-ar interesa să devină aleși ai poporului? Ce probleme și-ar propune să rezolve? Răspunsurile la toate aceste întrebări se vor găsi în eseurile scrise de participanții la concurs. La competiție se pot înscrie copii și tineri din două categorii de vârstă: 12-15 ani și 16-19 ani.

Câștigătorii concursului vor primi e-book reader și jocuri de societate, boxe portabile, căști fără fir și baterii externe (Power Bank).

Așa că dacă vrei să câștigi unul dintre premiile anunțate, scrie un eseu în care vei povesti de ce ai candida pentru mandatul de parlamentar, ce fel de platformă electorală ai avea, ce ai schimba tu în politică sau în felul de a alege deputații, dar, cel mai important, ce te-ar inspira să vrei să devii parlamentar.

Eseul va fi nu mai mare de 2 pagini A4 (indiferent că e dactilografiat sau scris de mână). Așteptăm eseul tău până la 20 iunie. Semnează cu:

  • nume, prenume
  • localitatea ta
  • vârsta
  • număr de telefon

Și trimite la adresa de email info@cicde.md sau prin poștă la mun. Chișinău, str. V. Alecsandri 119, Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, cu mențiunea: Concursul de eseuri „De ce aș candida pentru Parlament?”

 

Spune-ne cum va fi Moldova cu tine deputat în Parlament și noi te premiem!Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet