Ai o idee de afacere verde? Te așteptăm la ClimateLaunchpad Moldova 2021Introduceti descrierea imaginii

 

 

Ai o idee de afacere ecologică și dorești să o duci la următorul nivel? Perfect, atunci te așteptăm la competiția ClimateLaunchpad 2021.

ClimateLaunchpad este un program gândit pentru a ajuta pe oricine să-și dezvolte ideile/inițiativele ecologice în afaceri profitabile. Programul prevede o serie de traininguri, sesiuni de coaching și networking în domeniul antreprenoriatului.

Dacă aveți o idee de business inovatoare în ceea ce privește energia regenerabilă, alimentația și agricultura, apa, transporturile, tehnologia industrială sau orice alt mod de abordare a schimbărilor climatice, este timpul să acționați acum!

Tot ce trebuie să faceți este să aveți o echipă de 2-5 persoane, unde cel puțin o persoană cunoaște limba engleză și să aplicați la concurs AICI >>> https://climatelaunchpad.org/application-form/

📍Termenul limită este 25 mai!

 

ℹFormula ClimateLaunchpad s-a dovedit de nenumărate ori ca fiind cheia succesului în afaceri pentru climă. De exemplu, scale-up-ul olandez Felyx (câștigătorul național 2016) a anunțat recent o investiție de 24 de milioane pentru a-și menține poziția de lider în Benelux în trotinete electrice comune și pentru a se extinde în Europa.

🎯2021 poate fi anul de lansare a afacerii tale verzi.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet