Concurs de eseuri pentru tineri. Premiul mare 1000 Euro.Organizația de Cooperare Economică la Marea Neagră (OCEMN) împreună cu Centrul Internațional pentru Studii la Marea Neagră (ICBSS) anunță despre lansarea unei competiții regionale de eseuri pentru tineri, intitulată „Saving our Sea: new ways to reduce marine pollution in the Black Sea” 

Scopul acestei inițiative este de a sensibiliza și motiva tinerii din statele membre ale OCEMN să ia măsuri împotriva poluării marine din Marea Neagră. În afară de promovarea unei culturi a comportamentului ecologic și a conștiinței ecologice, inițiativa aspiră să motiveze societatea să adopte practici durabile pentru reducerea deșeurilor și a poluării maritime.

Termeni și criterii de eligibilitate: 

  • Termen limită: 30 septembrie 2021. 
  • Participanți: elevii de liceu cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, cetățeni ai celor 13 state membre ale OCEMN. 
  • Limba: engleză sau rusă. 

Premii: locul 1 – 1000 EUR; locul 2 – 500 EUR; locul 3 – 300 EUR; locurile 4-10 – certificate de participare.

Informații suplimentare disponibile la următrul link.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet