„Descoperă ACASĂ” împreună cu adolescenții din Republica Moldova

descopera acasa

Cât de frumos și duios sună cuvântul „acasă”, acasă soarele e mai cald, ploaia mai lină și iarba mai verde. Colinele satului natal nu se compară cu nimic din lume, căci acasă e dorul și dragostea din copilărie.

Ce ar fi dacă toată lumea ar simți la fel și ar vedea la fel, locul tău natal, frumoasa noastră Moldova. Dacă știi tu cum mai bine să reprezinți localitatea, unde este farmecul meleagului tău, atunci ești așteptat la Concursul „Descoperă ACASĂ”.

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO invită elevii cu vârsta cuprinsă între 11-16 ani să creeze individual sau în grup un spot video ce promovează satul/localitatea/orașul natal drept atracție turistică. Concursul „Descoperă ACASĂ” are drept scop promovarea locurilor pitorești și a locațiilor turistice din Republica Moldova prin intermediul spoturilor video realizate de elevi, astfel dezvoltând competențele digitale a acestora și dragostea față de plaiul natal.

Spotul video transmis în concurs va demonstra imagini video despre localitatea de baștină, locuri pitorești din localitate, povestiri istorice legate de localitate, legende despre anumite obiecte, monumente, ș.a. în conformitate cu Regulamentulhttps://bit.ly/3jXflPW

Spotul video trebuie transmis în perioada 31 iulie-28 august 2020, completând formularul dat: https://forms.gle/7JVCAUB4SD5Bj6g49

Rezultatele concursului urmează a fi postate online pe pagina: www.artico.md în data de 01 septembrie 2020.

Participarea la concurs este gratuită și nu există nici o taxă de participare.

Persoana de contact: Pasat Maria, specialist superior

Email: maria.pasat@artico.md


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.