Champions of Change 2020Avem plăcerea să anunțăm perioada de aplicare deschisă și încurajăm doritorii să participe la cea de-a doua ediție a proiectului ”Champions of Change”,pentru a câștiga cele trei premii în valoare de 1000 Euro fiecare.

Concursul se desfăşoară online în perioada 20 ianuare – 20 februarie 2020. Regulamentul poate fi accesat pe website-ul LID Moldova.


Competiția este deschisă tuturor cetățenilor Republicii Moldova, care au rezultate remarcabile în activități comunitare și/sau de interes public pe parcursul anului 2019 și/sau au stabilit noi standarde în domeniul lor de activitate.
Participanții și persoanele nominalizate care acceptă înregistrarea în concurs se angajează să accepte termenii și condițiile Regulamentului concursului.

În prima etapă de jurizare se vor alege maxim 15 finaliști dintre toți cei înscriși la Concurs. Membrii juriului desemnați de echipa LID Moldova vor alege în calitate de câștigători pe oricine consideră relevant conform următoarelor criterii:
☑️ Inițiativele sau proiectele candidatului (realizate în anul 2019) au impact și continuitate în societate;
☑️ Creează, promovează standarde și așteptări noi în domeniul de activitate;
Integritatea și reputația personală și profesională este ireproșabilă;
☑️ Este deschis să coopereze și să susțină inițiativele similare sau conexe, inclusiv prin schimb de experiență și mentorat;
☑️ Persoana este dedicată apărării și promovării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, precum și valorilor democratice.

⚡Toți participanții la concurs sunt invitați la Gala de decernare a premiillor, în cadrul căreia campionii desemnați de juriu vor primi statueta din bronz 🏆“Champion of Change”.

⚡Cele mai bune inițiative vor fi premiate cu grant-uri și sprijin financiar din partea partenerului Friedrich Naumann Foundation for Freedom pentru o inițiativă sau proiect nou.

📆 10 Aprilie 2020
🕕 18:00.
📌 Restaurantul “SELECT Filarmonica” str. Mitropolit Varlaam 78.
Organizator: Laboratorul de Iniţiative pentru Dezvoltare (LID Moldova).
Partener: Friedrich Naumann Foundation for Freedom (FNF Germany).

Author: Tami Mara


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet