CĂUTAM ISTORII PENTRU FILMAREA UNUI DOCUMENTAR

Distribuie prietenilor:Velvet Cut, casă de producție italiană (localizată în Milano, Italia ), în colaborare cu Fundația de Binefacere ”Caritas Moldova”, iși propun realizarea unui documentar despre soarta femeilor din Republica Moldova plecate să munceasca în Italia ca îngrijitoare de bătrâni, și a copiilor lor ramasi acasa.
Pentru a pregăti acest documentar, căutăm familii ale căror mame, soții, muncesc în Italia ca îngrijitoare de bătrâni și ai căror copii au rămas acasă. Documentarul urmează a fi prezentat publicului italian și internațional pentru a sensibiliza audiența referitor la tragedia copiilor din Moldova rămași fără căldura maternă. Documentarul are scopul de a face cunoscută o realitate, o condiție de viață deseori ignorată și să sensibilizeze publicul și instituțiile. Va fi arătată viața îngrijitoarelor din Italia cu tot ceea ce presupune această alegere: dificultăți de adaptare, îngrijire a persoanelor în vârstă, soarta ”orfanilor albi” - copiii care rămân acasă fără mamele lor. Astfel dorim să ajutăm publicul italian și internațional să înțeleagă care sunt motivele ce stau la baza unei alegeri pe care o fac multe femei din Europa de Est. O alegere dureroasă și dificilă.
Dacă aveți o poveste similara, doriți să o împărtășiți cu noi și să vă implicati în acest proiect inedit, contactați-ne în perioada 09 – 21 februarie 2021.
Este posibilă recompensarea financiară pentru cele mai emoționante istorii.

Pentru informatii adiționale vă rugam să ne contactați la:
[email protected]
+37378800260

Mulțumim și vă așteptăm!


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.