Un act nobil de caritate pentru 70 copii și 8 mame din Centrul de Plasament și Reabilitare pentru copii de vârstă fragedă

Distribuie prietenilor:


59DB96C9 E587 4810 AD94 B167591DC719  Asociația Studenților Stomatologi din Moldova a organizat Caravana de Crăciun "Dăruiește un zâmbet" pentru 70 copii și 8 mame din secția maternală a Centrului de Plasament și Reabilitare pentru copii de vârstă fragedă, situat pe strada Alexandru Cosmescu, 51.

  Succesul acesteia s-a datorat implicării și suportului acordat de către Studenții Facultății de Stomatologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie "Nicolae Testemițanu"; Domnului Decan Solomon Oleg; Domnului Prodecan Mostovei Andrei; Domnului Sîrbu Dumitru și colectivul clinicii stomatologice "OMNI DENT"; colectivul clinicii stomatologice "Solo DENT"; Domnului Cirimpei Vasile și colectivul clinicii "Simplu Dental"; Domnului Doctor Mostovei Mihai și persoanelor cu spirit civic ce au contribuit la acest act nobil de caritate.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet