Donații medicamente, scutece și produse igienice

Distribuie prietenilor:


Fundaţia de Binefacere ”Caritas Moldova”  - organizaţie necomercială, care desfăşoară o activitate neprofitabilă, având ca scop  promovarea drepturilor omului, valorilor și demnității umane, educației și învățământului, asistenței și protecției sociale, ocrotirii sănătății și altor domenii de utilitate publică.

La moment implementăm proiectul SAFE ( Safety Asisstance for Elderly) dedicat bătrânilor bolnavi, singuratici și ţintuiţi la pat.

În scopul continuităţii acordării serviciilor medico-sociale de calitate solicităm oferte de donaţii pentru medicamente, scutece şi produse igienice.

Cerinţe față de donatori:

  1. Înregistrare pe piaţa autohtonă;
  2. Termenul de valabilitate a medicamentelor şi produselor igienice obligatoriu să fie cel puţin 6 luni până la termenul de expirare.

         Aşteptăm ofertele Dumneavoastră  până pe data de 19.12.2019, persoană de contact Cristina Pînzaru, email cristina.pinzaru@caritas.md, tel: 022 29 29 49


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet