Unitatea de Implementare a Proiectului anunță deschiderea concursului pentru ocuparea poziției de Responsabil Tehnic în construcția și exploatarea instalațiilor de gestionare a deșeurilor solide.



Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) oferă sprijin financiar Republicii Moldova pentru implementarea proiectului „Deșeuri Solide în Republica Moldova”, orientat spre dezvoltarea unui management eficient al deșeurilor solide.

În acest context, Unitatea de Implementare a Proiectului anunță deschiderea concursului pentru ocuparea poziției de Responsabil Tehnic în construcția și exploatarea instalațiilor de gestionare a deșeurilor solide.

Responsabilități principale:

  1. Asigurarea că lucrările de construcție și exploatare a instalațiilor de gestionare a deșeurilor solide sunt realizate în conformitate cu legislația Republicii Moldova, cele mai bune practici internaționale și cerințele tehnice aplicabile.
  2. Oferirea de asistență în formularea și definitivarea cerințelor tehnice pentru bunurile, lucrările și serviciile achiziționate în cadrul proiectului (în cooperare cu Consultantul PISCCS).
  3. Efectuarea de vizite periodice pe șantier și participarea la ședințele de lucru cu antreprenorii pentru monitorizarea executării lucrărilor.
  4. Verificarea proceselor verbale, a documentației, actelor și facturilor prezentate de furnizori, antreprenori și consultanți pentru lucrările efectuate, bunurile furnizate și serviciile prestate.

Cerințe generale:

  1. Diplomă universitară în Construcții civile ( inginerie de toate tipurile).
  2. Certificat de atestare tehnico-profesională în calitate de „Responsabil Tehnic”.
  3. Cunoștințe avansate și abilități practice de utilizare a pachetului Microsoft Office.
  4. Bună cunoaștere a limbii engleze, atât verbal cât și în scris.

Experiență profesională:

  1. Minimum 8 ani de experiență în domeniul construcțiilor, din care cel puțin 3 ani de experiență specifică în supravegherea lucrărilor de infrastructură publică, în calitate de Responsabil Tehnic.
  2. Cunoașterea legislației și standardelor relevante din domeniul construcțiilor în Republica Moldova și Uniunea Europeană.
  3. Experiență de minimum 3 ani în supravegherea lucrărilor de construcție în cadrul proiectelor derulate sub Contractele FIDIC – constituie un avantaj.
  4. Experiență de minimum 1 an în proiecte finanțate de instituții financiare internaționale – constituie un avantaj.

Beneficii și oportunități:

  1. Veți avea oportunitatea de a participa într-un proiect finanțat de o instituție internațională precum BERD, oferind expunere la cele mai bune practici internaționale și posibilitatea de a lucra într-un mediu profesional cu standarde ridicate.
  2. Participarea la acest proiect de infrastructură majoră poate oferi perspective de carieră atractive și acces la rețele profesionale internaționale.

Aplicații:
Persoanele interesate pot depune ofertele online, prin intermediul platformei electronice: https://ecepp.ebrd.com/, folosind numărul anunțului EPP ID: 33867170.

Termen limită:
Data limită pentru depunerea aplicațiilor este 14.10.2024, ora 16:00.