Laolaltă angajează îngrijitor/ îngrijitoare de încăperi



ÎNGRIJITOR/OARE DE ÎNCĂPERE

AO „Laolaltă” este o organizație non-guvernamentală din Republica Moldova, fondată în 2020, care face organizare și dezvoltare comunitare, dezvoltare urbană participativă și pledoarie pentru grupuri neprivilegiate. Credem în comunități empatice și implicate cu oportunități echitabile pentru dezvoltare continuă. Valorile noastre sunt: solidaritate, compasiune, implicare, echipa, egalitate de gen, queer-prietenos, feminism, non-discriminare.

DESPRE JOB
Căutăm coleg/ă, care va împărtăși valorile noastre. Fiecare viitor/oare angajat/ă va trebui să semneze Codul de Etică care, în primul rând, prevede tratarea beneficiarilor și beneficiarelor cu demnitate, respect, empatie și grijă. 

SCOPUL GENERAL, SARCINILE ȘI RESPONSABILITĂȚILE POSTULUI

Curățenia zilnică: Măturarea, aspirarea și spălarea podelelor. Ștergerea prafului de pe suprafețe, inclusiv mobilier, ferestre și echipamente.Curățarea și dezinfectarea toaletelor, băilor și zonelor comune. Înlocuirea materialelor de consum (săpun, hârtie igienică, prosoape de hârtie etc.). Menținerea ordinii în curte (măturare, greblare, afânare pământ etc.). Adunarea tuturor deșeurilor și transportarea lor la tomberonul comun. 

Curățenia periodică: Spălarea geamurilor, ușilor și pereților, la intervale stabilite. Curățarea profundă a mobilierului și echipamentelor (frigider, microundă, dulapuri etc.).

Supravegherea și raportarea eventualelor probleme: Identificarea și raportarea problemelor tehnice (defecțiuni, pagube materiale, pericole de siguranță) către superiori. Asigurarea că toate măsurile de siguranță sunt respectate (măști, mănuși, echipamente de protecție personală etc.).

Respectarea programului de curățenie: Realizarea sarcinilor zilnice, săptămânale și lunare, conform planificării.

Confidențialitate și discreție: Păstrarea discreției cu privire la informațiile confidențiale întâlnite în timpul lucrului în diferite încăperi.

Cooperarea cu echipa: Colaborarea cu alți colegi și comunicarea eficientă pentru a asigura buna desfășurare a activităților.

Respectarea normelor de sănătate și siguranță la locul de muncă: Urmarea cu strictețe a regulilor de securitate și igienă pentru a preveni accidentele.

EDUCAȚIE ȘI EXPERIENȚĂ NECESARĂ

Studii de bază.

 

Experiență anterioară: Experiență de minim 1-2 ani într-un post similar, în care s-a lucrat cu responsabilități de curățenie și întreținere a spațiilor.

DETALII CONTRACTUALE
- Perioada contractului determinată, până la final de 2024, cu posibilitatea extinderii;
- Program de lucru full-time sau part-time;
- Birou situat în centru orașului Chișinău, cu o curte superbă;
- Salariu brut: 16 000 MDL (pentru full-time).

PROCEDURA DE APLICARE
Pentru a aplica la poziția de ingrijitor/oare de încăperi în cadrul LAOLALTA, expediază dosarul de aplicare până la data de 11/09/2024, ora 21:00, la adresa de e-mail hr@laolalta.md, având ca subiect titlul „ÎNGRIJITOR/OARE DE ÎNCĂPERE”, cu următoarele atașamente:

1. CV-ul: Transmite un CV, de maxim două pagini, detaliind experiența, educația, competențele și orice alte informații relevante pentru poziția respectivă, în română sau engleză.
2. Referințe: Menționează în scrisoarea de motivare numele și contactele a două persoane care te pot recomanda și care pot oferi referințe despre experiența și aptitudinile tale.

Te așteptăm cu entuziasm în echipa noastră!

Vă informăm că AO „LAOLALTĂ” va procesa datele personale furnizate strict în scopuri de angajare.