AO FCPS angajează un/o consultant/ă pentru a co-facilita un training în domeniul analizei organizaționale de gen



Logouri

Locație

Criuleni, Republica Moldova

Data limită de aplicare  

22 august, 2024

Titlu

Consultanță în co-facilitarea unui atelier de lucru de 2 zile pentru angajații FCPS pe tema integrării perspectivei de gen în politicile organizaționale.

Proiectul de referință  

„De la Forță la Impact: Consolidarea capacităților instituționale pentru protejarea și împuternicirea femeilor din Moldova”

Durata contractului  

4 zile  

Tipul contractului

Contract de prestări servicii

Beneficiar

Asociația Obștească „Fiecare Contribuie pentru Schimbare”

Limba

Română

Nivel

Național

CONTEXT

AO „Fiecare Contribuie pentru Schimbare” (FCPS) este o organizație non-guvernamentală, creată în anul 2000, care are misiunea de a contribui la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități și dezvoltarea comunităților în spiritul incluziunii.

În perioada iulie – decembrie 2024, FCPS, cu suportul UN Women, în cadrul programului de granturi mici al proiectului #evolve4ge, finanțat de Uniunea Europeană, va implementa proiectul „De la Forță la Impact: Consolidarea capacităților instituționale pentru protejarea și împuternicirea femeilor din Moldova”. Acest proiect are scopul de a consolida capacitățile organizaționale ale FCPS pentru a oferi programe sensibile la gen, advocacy in domeniul legal  și sprijin comunitar durabil în Moldova. De asemenea, proiectul urmărește capacitarea membrilor organizației în aplicarea principiilor dimensiunii de gen și realizarea unui program de twinning cu o organizație non-guvernamentală din acest domeniu.

SCOPUL CONSULTANȚEI

Scopul acestei consultanțe este de a co-facilita un atelier de lucru 2 zile pentru angajații FCPS pe tema integrării perspectivei de gen în politicile organizaționale.

SARCINI ȘI RESPONSABILITĂȚI

Consultantul/ Consultanta va avea următoarele sarcini specifice:

Co-facilitarea unui atelier de două zile în domeniul integrării dimensiunii de gen în politicile organizaționale pentru personalul FCPS. (4 zile în total, inclusiv o zi de planificare și o zi de raportare).

  • Planificarea și co-facilitarea unui atelier de lucru de 2 zile pentru angajații FCPS pe tema integrării perspectivei de gen în politicile organizaționale.
  • Oferirea de instruire practică și exerciții interactive pentru a ajuta angajații FCPS să aplice principiile egalității de gen în munca lor.

Livrabile

Data limită

Numărul estimativ de zile

Desfășurarea unui atelier de două zile în domeniul integrării dimensiunii de gen pentru personalul FCPS.

15 octombrie 2024

4 zile

CALIFICĂRILE CONSULTANTULUI/-TEI

  • Cunoștințe solide în domeniul egalității de gen, drepturilor omului și nediscriminării.
  • Abilități excelente de comunicare, facilitare și redactare.
  • Experiență de lucru cu organizații neguvernamentale.

Aplicațiile vor fi evaluate în baza următoarelor criterii: 

Criteriu:

Punctaj:

Oferta tehnică

35

Oferta financiară

35

Cunoștințe solide în domeniul egalității de gen, drepturilor omului și nediscriminării (conform CV-ului)

20

Experiență de lucru cu organizații neguvernamentale

10

Total:

100

DURATA CONTRACTULUI

Se estimează că această consultanță va necesita 4 zile lucrătoare, în luna octombrie 2024.

DEPUNEREA PROPUNERILOR

Propunerile trebuie trimise până la data de 22 august 2024 la adresa de e-mail office@fcps.md. Vă rugăm să includeți în propunere CV-ul dumneavoastră și o scrisoare de intenție care să evidențieze experiența dumneavoastră relevantă și abordarea propusă pentru această consultanță. Consultantul este invitat să prezinte o propunere financiară detaliată, inclusiv onorariul net per zi.  

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe Victoria Secu, directoare FCPS, la numărul de telefon 068474000.

Vă rugăm să rețineți că doar candidații selectați pentru lista scurtă vor fi contactați.

De asemenea, FCPS își rezervă dreptul de a efectua un interviu prealabil cu candidații pre-selectați.

 FCPS este un angajator care pledează pentru diversitate și persoanele aparținând grupurilor subreprezentate sunt încurajate să aplice. La evaluarea ofertelor, apartenența la un grup subreprezentat o să avantajeze candidatul/candidata prin oferirea unui punctaj de detașare.

Termeni de referinta - Descarcă