HelpAge angajează consultant(ă) în domeniul safeguarding



Anunț pentru contractare unui consultant/unei consultante domeniul safeguarding

Funcția anunțată: Consultant/consultante domeniul safeguarding     

Servicii solicitate: Servicii de livrare a unor instruiri în domeniul safeguarding

Locul: 15 comunități din raioanele Sîngerei, Telenești, Ungheni și or. Chișinău (vizite în raioanele menționate, ședințe online și ședințe cu echipa proiectului în Chișinău)

Solicitant (angajator): HelpAge Moldova AO

Tipul de contract: Contract de prestare servicii pe durată determinată

Perioada de lucru estimată: august –septembrie 2024

Termen limită pentru aplicare: 30 iulie 2024

 Informații generale

Pe parcusul perioadei Decembrie 2023 - Noiembrie 2027, AO HelpAge Moldova implementează proiectul:  „Îmbunătățirea participării sociale a persoanelor în etate din Moldova prin dezvoltarea comunităților pilot prietenoase vârstnicilor”, finanțat de Guvernul Federal Germania (BMZ). Grupurile țintă ale proiectului sunt Asociațiile Obștești, grupurile de inițiativă, populația în etate din 15 comunități rurale, din raioanele Sîngerei, Telenești și Ungheni, reprezentanți ai Guvernului și administrațiilor publice locale din cele 3 raioane, profesioniști mass media locală și națională.

Sarcina propusă și responsabilitățile consultantului

Consultantul va coordona sarcinile propuse cu echipa HelpAge Moldova și la necesitate, cu alte părți vizate în program. Sarcinile includ deplasarea în locațiile programului pentru elaborarea suportului de curs și livrarea de sesiuni de instruire în domeniul safeguarding și elaborarea raportului final pentru serviciile prestate.

Consultantul va ține cont de specificul și contextul de lucru al programului și în special al partenerilor locali, care lucrează în cea mai mare parte cu și pentru persoane în etate.

Pentru sarcinile propuse implicarea consultantului se estimează pentru maxim 23 zile, care includ deplasarea spre locație, elaborarea suportului de curs, livrarea instruirilor și elaborarea raportului final.

Calificări și experiență

  • Experiență demonstrată în domeniul prestării serviciilor de instruire (calificarea profesională a formatorului /echipei de formatori (cel puțin 3 ani experiență în instruire);
  • Concept și metodologie (Agenda schiță de instruire propusă, bine structurată și justificată în timp), bine elaborat (conceptul descris clar, cu indicarea fiecărei etape de instruire, spre implementare clară și corespunderea termenilor de referință); 
  • Cost competitiv inclusiv cu respectarea raportului preț - calitate.

Aplicare la concurs

Persoanele interesate vor depune dosarul de aplicare care va conține obligatoriu:

  • CV-ul (maximum 4 pag.);
  • Oferta de preț:
    • care va conține costul per ora și per zi de muncă cu specificarea dacă se ia în calcul orele spre locația evenimentului.
    • Oferta nu va include costuri de deplasare în localitățile programului.
    • Indicați rata și costurile în lei moldovenești, suma net (fără taxe) și dacă dețineți patentă de întreprinzător valabilă, care să cuprindă tipurile de servicii solicitate în prezentul anunț.

Dosarul de aplicare poate fi depus până la 30 iulie 2024, fără limită de oră, la adresa de email: officehelpage@gmail.com cu titlul ”Concurs Consultant Safeguarding HelpAge” în format electronic sau pe suport de hârtie prin poștă sau fizic la adresa: Moldova, mun. Chișinău, MD-2005, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1, of. 431, HelpAge Moldova.

HelpAge își rezervă dreptul de a refuza candidații care nu aplică setul complet de documente sau care aplică după termenul limită indicat, fără a fi notificați. Informații suplimentare la nr. de tel: +373 22 225098, 069989827, persoană de contact Nina Guțu.