HelpAge Moldova selectează un consultant / o consultantă sau o companie pentru prestarea serviciilor de evaluare a domeniilor specifice unei comunități prietenoase vârstei în 15 localități



HelpAge Moldova selectează un consultant / o consultantă sau o companie pentru prestarea serviciilor de evaluare a domeniilor specifice unei comunități prietenoase vârstei în 15 localități

Servicii solicitate: servicii consultanță și evaluare privind domeniile specifice unei comunități prietenoase vârstei în 15 localități

Locul prestării serviciilor: 15 comunități din raioanele Sîngerei, Telenești și Ungheni (vizite în raioanele menționate, ședințe online și ședințe cu echipa proiectului în Chișinău)

Angajator: HelpAge Moldova (AO)

Tipul de contract: Contract de prestări servicii pe durată determinată

Perioada de lucru estimată: iulie – septembrie 2024 (numărul estimat de zile consultanță nu va depăși 49 de zile).

Pe parcursul lunilor iulie – septembrie 2024, HelpAge Moldova își propune să evalueze necesitățile sociale și de infrastructură, din perspectiva corespunderii celor 8 domenii cuprinse în conceptul de comunități prietenoase vârstei, din 15 localități de implementare ale proiectului „Îmbunătățirea participării sociale a persoanelor în etate din Moldova prin dezvoltarea comunităților pilot prietenoase vârstnicilor”, finanțat de Guvernul Federal Germania (BMZ).

În acest scop, HelpAge selectează un consultant / o consultantă sau o companie pentru evaluarea măsurii de corespundere a comunităților cu criteriile de comunitate prietenoasă vârstei. Se va elabora raportul de evaluare cu constatări și recomandări pe 8 domenii cuprinse de conceptul comunități prietenoase vârstei în 15 localități din raioanele Sîngerei, Ungheni și Telenești, în conformitate cu Termenii de Referință (accesați documentul prin click dreapta și opțiunea ”Open/deschide”).

Termenul limită de depunere a dosarelor de aplicare este 14 iulie 2024, fără limită de oră. Doar persoana/persoanele sau compania selectată vor fi contactate! Dosarele incomplete nu vor fi luate în considerație.

 Persoanele / companiile interesate vor expedia dosarele la adresa de e-mail: officehelpage@gmail.com, cu mențiunea „Concurs consultant domenii comunitate prietenoasă vârstei MOL002”, în format electronic sau pe suport de hârtie prin poștă sau fizic la adresa: Moldova, mun. Chișinău, MD-2005, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1, of. 431, HelpAge Moldova.

Pentru informații suplimentare: tel.: 022 225098, 069989827, Nina Guțu.