Project HOPE - Moldova este în căutarea unui Asistent Social (full-time) Chișinau



Project HOPE, the People-to-People Health Foundation, Inc., este o organizație non-profit de sănătate și umanitară globală, cu 65 de ani de experiență în peste 100 de țări, care dă putere lucrătorilor locali din domeniul sănătății și abordează nevoile urgente de sănătate prin peste 500 de programe, dedicată furnizării de servicii de lungă durată, soluții pentru problemele globale de sănătate, punând puterea în mâinile lucrătorilor locali din domeniul sănătății și îmbunătățind calitatea vieții pentru cei mai vulnerabili oameni din lume. 

Rezumatul programului:

În Moldova, Project HOPE acordă prioritate programelor de dezvoltare conduse la nivel local care sprijină sistemul de asistență medicală primară prin consolidarea capacității actorilor locali de a oferi servicii de calitate populației.

Project HOPE, de asemenea, se concentrează pe furnizarea de echipamente medicale și articole critice pentru infrastructura medicală critică din Moldova, pentru a asigura accesul în timp util la resurse medicale vitale, cu un impact direct asupra calității asistenței medicale, a rezultatelor pacienților, a răspunsului în situații de urgență și a rezilienței instituționale generale în timpul crizelor.

Project HOPE oferă asistență medicală și umanitară populației locale aflate în nevoie și persoanelor strămutate din Ucraina, precum și refugiaților din țările vecine care fug de conflictul în curs de desfășurare.

 

Prezentare general a postului:

Asistentul social va juca un rol crucial în gestionarea a mai multor beneficiari (refugiați și populația locală) și abordarea nevoilor individuale ale acestora în 5 spații sigure din Republica Moldova.

 

Responsabilități:

- Evaluare, identificare nevoilor beneficiarilor, stabilirea obiectivelor, modalităților de sprijin și propunerea soluțiilor pentru depășirea dificultăților și integrarea socială a beneficiarilor;

- Elaborarea planului individual de asistență și planul individual de servicii pentru fiecare beneficiar;

- Realizarea cartografiei serviciilor și  utilizarea acesteia pentru îndrumarea beneficiarului în caz de nevoie.

- Întocmirea dosareleor  personale ale beneficiarilor și colaborare cu psihologul și ceilalți membri ai echipei.

- Menținerea unei comunicări constante cu beneficiarii și familiile acestora pentru gestionarea cazului.

- Contribuirea la eforturile de mobilizare a comunității pentru sprijinirea refugiaților ucraineni și a populației locale prin comunicarea și schimbul de informații cu beneficiarii, părțile interesate locale și alți participanți la proiect.

- Completarea în mod regulat a documentației de care este responsabil.

 

Experiență și competențe tehnice:

Educație:

Diplomă de licență în Științe Sociale sau o combinație echivalentă de studii.

Esențial:

- Experiență ca Asistent Social.

- Răbdare și reziliență.

- Abilități interpersonale puternice și angajament față de principiile umanitare.

- Capacitatea de adaptare, atenție la detalii, abordare proactivă.

- Abilități solide de negociere, relaționare și organizare.

- Flexibilitate și dispunere de a se deplasa în alte locați.

- Experiența de lucru cu ONG-uri va fi un avantaj.

- Competențe informatice. MS Office: Teams, Word și Excel.

Limbi:

Vorbire  fluentă în limba română și limba rusă. Cunoașterea limbei engleză este preferabilă, dar nu obligatoriu.

 

Dosarul de aplicare va conține:

1. CV-ul și o scrisoare de motivație, care vor descrie experianța atât din aspect general, cât și raportat la cerințele descrise în Termenii de Referință. 

 

Procesul de aplicare :

Vă rugăm să trimiteți cererea dumneavoastră la IVasylinska@projecthope.orgSDanilov@projecthope.orgVCucurudza@projecthope.org, până la data de 13 iulie, ora 17:00. Vă rugăm să adăugați în subiectul e-mailului „Aplicație pentru a deveni  ”Social Worker” și să menționați toate adresele de e-mail.

În orice moment, înainte de termenul limită pentru depunerea ofertelor Project HOPE poate modifica cererea de oferte prin emiterea unui amendament. Orice act adițional emis va face parte din cererea de ofertă și va fi comunicat în scris tuturor celor care au obținut invitația de cotare direct de la Project HOPE. Project HOPE își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge orice ofertă, de a anula procesul de selectare și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de atribuirea contractului, fără a-și asuma responsabilitatea față de ofertant.