Asociația Promo-LEX te invită să faci parte din echipa sa de monitorizare a proceselor democratice din Republica Moldova



Asociația Promo-LEX te invită să faci parte din echipa sa de monitorizare a proceselor democratice din Republica Moldova

Nr. ref. 08 din 11.06.2024

În perioada iulie 2016 - martie 2025, Asociația Promo-LEX implementează cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Programul “Democrație, Transparență și Responsabilitate” (DTAP). Programul prevede activități de monitorizare a proceselor electorale, campanii de educație electorală și mobilizare apolitică a alegătorilor, monitorizarea finanțării partidelor politice, monitorizarea activității Parlamentului, promovarea reformelor democratice, inclusiv la nivel local etc.

În contextul alegerilor Prezidențiale din 20 octombrie 2024, dar și a referendumului constituțional privind integrarea Europeană care va avea loc în aceeași zi, precum și pentru monitorizarea finanțării partidelor politice pe parcursul anului 2024, Asociația Promo-LEX invită persoanele interesate și eligibile să devină membri ai echipei de rețea a organizației. Sunt încurajați să ni se alăture reprezentanți ai organizațiilor societății civile, lideri de opinie, cetățeni activi și dornici să contribuie la asigurarea unor procese democratice și transparente.

Asociația Promo-LEX îți oferă oportunitatea de a deveni membru/membră a unei echipe de profesioniști, care pun umărul la dezvoltarea democrației și promovarea drepturilor omului în Republica Moldova. În cadrul echipei vei beneficia, de asemenea, de oportunități de instruire și dezvoltare profesională pe termen lung.

Astfel, Asociația Promo-LEX anunță despre recrutarea membrilor în cadrul echipei de rețea, pentru următoarele unități administrativ-teritoriale:

Perioada de contractare (contract de prestare a serviciilor):

  • Observarea Alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 20 Octombrie 2024 și a Referendumului Constituțional privind integrarea Europeană - 2,5 luni, în perioada august – noiembrie 2024;
  • Monitorizarea finanțării partidelor politice - 1 lună, în perioada iulie – august 2024.

IMPORTANT! Vor avea prioritate în procesul de recrutare candidații/candidatele disponibili(-e) pentru participarea la ambele activități menționate mai sus.

Termenii de Referință detaliați pentru fiecare post vacant și procedura de aplicare pot fi consultate urmând link-urile indicate mai sus (în denumirea pozițiilor respective).

Dosarul de Angajare va fi completat în limba Română şi trebuie expediat prin e-mail la adresa angajare@promolex.md, cu indicarea unității administrativ teritoriale pentru care aplicați. 

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 25 iunie 2023, ora 18.00. Vor fi evaluate doar dosarele complete și depuse în termen.

Pentru mai multe detalii contactați: Cristina Chebeș, Coordonator de Rețea, tel: 069350474; e-mail: cristina.chebes@promolex.md