Școala de Jurnalism din Moldova anunță concurs pentru selectarea unui consultant pentru comunicare



SJMȘcoala de Jurnalism din Moldova anunță concurs pentru selectarea unui consultant pentru comunicare,  care să presteze servicii timp de 20 de zile, în perioada aprilie – septembrie 2024.

Persoanele interesate vor transmite până pe 26 martie 2024, ora 18:00, la emailul info@scoaladejurnalism.md, cu titlul „Consultant pentru comunicare”, următoarele:

  1. Descrierea calificărilor și experiențelor relevante (CV)
  2. Plata solicitată pentru o zi de consultanță

Pentru precizări sau detalii, ne puteți suna la: +373 67207485

Școala de Jurnalism din Moldova este o organizație non-profit din Republica Moldova și este orientată spre instruiri în domeniul mass-media. ȘJM a fost înregistrată ca entitate juridică pe 28 iunie 2021 și este succesoarea proiectului „Școala de Studii Avansate în Jurnalism din Chișinău”, lansat în 2006 ca proiect-pilot al Centrului pentru Jurnalism Independent din Republica Moldova.

În procesul de selecție, Școala de Jurnalism din Moldova nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidatului/candidatei. Școala de Jurnalism din Moldova oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea confidențialității.