Fundația Orange anunță concurs de selectare a Partenerului de implementare a proiectului Women Digital Center, ediția 2024width=1090

Fundația Orange Moldova dă start procesului de selecție a unui ONG care va implementa proiectul Women Digital Center pe parcursul anului 2024. Astfel, în perioada 13-29 martie organizațiile non-guvernamentale interesate, care îndeplinesc condițiile Regulamentului, sunt încurajate să depună dosarul de participare.

Women Digital Center este un proiect de educație digitală și orientare în carieră pentru femeile care vor să dobândească abilități digitale, să învețe cum să se adapteze la cerințele actuale ale pieței muncii, facilitându-și astfel tranziția la viața profesională.

Ludmila NISTORICĂ, Președinta Consiliului Fundației Orange Moldova: Rezultatele proiectului și reacția pozitivă a participantelor din edițiile precedente ne încurajează să susținem și în continuare Women Digital Center. Vă invităm să participați la concurs, pentru ca împreună să oferim mai multe oportunități femeilor din țara noastră, cu ajutorul tehnologiilor și inovațiilor digitale, să le ajutăm să-și câștige independența financiară și să fie mai competitive pe piața muncii.”

De la lansarea sa în 2019, proiectul Women Digital Center, realizat cu suportul financiar al Fundației Orange Moldova, a ajutat peste 2500 de femei din diferite regiuni ale țării să-și formeze abilități digitale și antreprenoriale.

În acest an, proiectul va implica peste 200 de participante, care vor învăța cum să-și caute un job, să aplice pentru acesta și să-și dezvolte în continuare cariera. Instruirile se vor desfășura în Chișinău, la Orange Digital Center, și în Bălți, la Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic (CITT) NORTEK, în perioada 1 mai - 31 decembrie 2024.

ONG-urile interesate vor expedia dosarul de participare până la data de 29 martie 2024, ora 24:00, la adresele de email: fundatia@orange.md și sourcing@orange.md, cu titlul: Aplicare la Proiectul Women Digital Center.

Regulamentul și modelele de fișiere necesare pentru dosarul de aplicare pot fi accesate pe acest link.

Despre Fundația Orange Moldova

Fundația Orange Moldova a fost înființată în anul 2009, ca parte a organizației cu același nume la nivel internațional. Până în prezent, datorită investițiilor sale, au fost dezvoltate peste 150 de proiecte sociale, în valoare de circa 100 de milioane de lei. Fundația Orange Moldova dezvoltă proiecte în patru domenii cheie: educație și educație digitală; ajutor social populației; sănătate și dizabilități; cultură. Beneficiari ai proiectelor Fundației Orange Moldova sunt peste 400 de mii de persoane din toată țara.

În 2023, Fundația Orange a inaugurat Orange Digital Center, un hub de învățare pe parcursul vieții, unde fiecare poate dobândi competențele digitale și antreprenoriale necesare unui viitor tehnologizat.

Mai multe detalii despre Fundația Orange sunt disponibile pe pagina fundatia.orange.md.