Căutăm ilustrator/designer creativ pentru crearea materialelor ilustrate pentru publicul largCăutăm ilustrator/designer creativ pentru crearea materialelor ilustrate pentru publicul larg

Căutăm ilustrator/ designer creativ ca să transforme sfaturile inginerilor în materiale ilustrate, ușor de consumat de publicul larg.  

Ecovisio în parteneriat cu Ecovisio în parteneriat cu EcoContact implementează proiectul " Creșterea rezilienței comunității s. Volintiri în fața schimbărilor climatice " cu suportul Suediei.

Așadar desfășurăm o campanie de informare și căutăm un artist care să ne ajute cu ilustrarea a 5 postere, care vor fi în versiunea tipărită și digitală. Posterele vor fi distribuite în mediul rural, dar și în autobuzele din Chișinău și suburbii. 

Livrabile: 

  1. Ilustrarea a 5 postere pe subiectul Eficienței Energetice ( de ex. Reducerea consumului de energie electrică prin schimbarea becurilor incandescente cu becuri LED, sau izolarea eficientă a casei pentru economisirea energiei termice);
  2. Livrarea produselor în format vectorial,
  3. Să fie adaptabil pentru diferite formate, pentru tipar și digital  (pentru printare-format A3, pentru rețele sociale - facebook, instagram, stories).

Dacă ești interesat/ă aplică aici până pe 15 septembrie 2023 ora 23:59.