Solicitare privind furnizori de cursuri de limbă engleză



Solicitare privind furnizori de cursuri de limbă engleză

Începând cu luna aprilie, ASIST ONG în parteneriat cu HIAS Moldova, implementează proiectul Academic Integration of Refugees pentru a ajuta refugiații din comunitățile noastre să se adapteze și să găsească un loc de muncă.

Pentru a atinge acest obiectiv, căutăm un furnizor de cursuri de limbă engleză care să poată oferi instruire adecvată și personalizată comunității noastre de refugiați.

Dorim să primim o ofertă de preț pentru următoarele cursuri de limba engleză destinate refugiaților:

1. Engleza conversațională - Scopul principal al acestui curs este de a ajuta refugiații să învețe și să comunice în engleză în mod eficient în situații de viață de zi cu zi.

2. Engleza pentru freelance online - Aceste cursuri de engleză sunt concepute pentru a ajuta refugiații să înțeleagă și să utilizeze limbajul specific domeniului de lucru online. Cursurile se concentrează pe dezvoltarea abilităților de scriere și comunicare pentru a permite refugiaților să găsească și să ia proiecte online de lucru în engleză.

3. Engleza pentru testele internaționale de limbă - Scopul acestul curs este pentru a ajuta refugiații să învețe și să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice în engleză pentru a putea susține testele internaționale de limbă cum ar fi IELTS, TOEFL sau Cambridge.

În plus, vă rugăm să furnizați detalii referitoare la:
-Durata cursurilor
-Numărul de ore de cursuri pe săptămână
-Costurile asociate cu fiecare nivel de curs
-Calificarea și experiența instructorilor
-Metodologia utilizată pentru a livra cursurile

Vă rugăm să ne trimiteți oferta dvs. până la data de 3 mai 23.59, deoarece proiectul urmează să înceapă la începutul lunii mai 2023.

Important de știut:
-Perioada de implementare este mai-august 2023
-Cursul se va desfășura în format online
-Așteptăm ofertele atât de la persoane juridice cât și persoane fizice autorizate

Așteptăm ofertele dvs. la adresa asistngo@gmail.com

Acest proiect este implementat de ASIST ONG în parteneriat cu HIAS Moldova.

*HIAS reprezintă o lume în care refugiații găsesc bun venit, siguranță și oportunități.

HIAS este cea mai veche organizație pentru refugiați din lume.
Organizația a fost înființată oficial ca Societatea Ebraică de Ajutor pentru Imigranți în 1902.

În prezent HIAS este o organizație de ajutor umanitar și advocacy multicontinentală, cu mai multe direcții, cu mii de angajați dedicați să ajute persoanele strămutate forțat din întreaga lume în respectând rădăcinile etice evreiești ale organizației.

*ASIST - ASOCIAȚIA PENTRU SUSȚINEREA INIȚIATIVELOR STUDENTILOR SI TINERILOR este o organizație non-profit, înregistrată la 6 februarie 2006.

Articol adaugat de: ASIST NGO