Centrul de Drept al Avocatilor angajeaza specialist integrare și raporturi de muncă



Centrul de Drept al Avocatilor angajeaza specialist integrare și raporturi de muncă

Centrul de Drept al Avocatilor(CDA) angajează specialist integrare și raporturi de muncă pentru unitatea de implementare din cadrul Ministerului Muncii Protecției Sociale și Familiei.

TERMENI DE REFERINȚĂ

Titlul postului:

Specialist integrare și raporturi de muncă

Loc de serviciu:

Chisinau

Tipul contractului:

Contract de prestare de servicii

Loc:

 

Data publicării:

1 martie 2023

Termenul limită de depunere a CV:

14 martie 2023

Domenii-cheie ale responsabilității

  1. Elaborarea si implementarea campaniilor de informare privind masurile de ocupare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, inclusiv a cetățenilor ucraineni care sunt refugiați pe teritoriul Republicii Moldova. Organizarea și desfășurarea de interviuri cu șomeri, inclusiv cetățeni ucraineni, angajatori care au beneficiat de măsurile de angajare și distribuirea de interviuri la televiziunile locale.
  2. Elaborarea și implementarea unei campanii de informare despre angajarea persoanelor cu dizabilități, înregistrate la ANOFM, inclusiv cetățeni ucraineni refugiați pe teritoriul Republicii Moldova.
  3. Vizitarea localităților și informarea refugiaților, șomerilor din Moldova și a mediului de afaceri(asociații de afaceri, incubatoare de afaceri) cu scopul de a prezenta informații despre serviciile și măsurile oferite de ANOFM.
  4. Colaborarea cu structurile teritoriale de ocupare a forței de muncă, APL și alte structuri laorganizarea de întâlniri informative despre măsurile de ocupare.
  5. Să consulte autorităţile publice centrale, locale, angajatorii asupra modului stabilit delegislația privind angajarea cetățenilor refugiați ucraineni pe teritoriul Republicii Moldova, condițiile pentru a beneficia de serviciile ANOFM.
  6. Consultarea angajatorilor cu privire la procesul legal de angajare a cetăţenilor; in colaborare cu IGM în vederea aplicării șederii legale în scop de muncă;

Calificări și competențe necesare:

Calificări academice:

  • Diplomă universitară.

Experiență și cunoștințe:

  • Experiența anterioară de lucru în domeniu poate fi considerată un avantaj
  • Bune abilități organizaționale și de gestionare a timpului.
  • Competență în Excel, Word, Power Point, utilizarea bazelor de date

Competențele:

  • Bune abilități analitice și bune abilități de comunicare orală și scrisă.
  • Capacitatea de a lucra eficient sub stres și în situații de criză.
  • Sensibilizarea culturală și de gen.
  • Fluență în limbile română, rusă, engleză

CDA se angajează să asigure diversitatea forței de muncă. Sunt încurajate să aplice femeile și bărbații, persoanele cu dizabilități, romii și alte minorități etnice sau religioase, persoanele care trăiesc cu HIV, LGBTQI+, precum și refugiații și alte persoane care au dreptul legal de a lucra în Republica Moldova.

Vă rugăm să furnizați detalii în CV cu privire la angajările anterioare și două referințe.

 

Vă rugăm să trimiteți o scrisoare de intenție și CV-ul la law-center@cda.md . Solicitanții selectați vor fi contactați prin e-mail.