ADRA Moldova caută Supervizor Centru de Protecție pentru Refugiați în Basarabeasca și CahulAgenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este brațul umanitar global al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea – parte a comunității adventiste de 20 de milioane, cu sute de mii de biserici la nivel global și cea mai mare rețea integrată de asistență medicală și educație din lume. ADRA oferă ajutor și asistență pentru dezvoltare persoanelor din peste 118 țări – indiferent de etnie, afiliere politică, sex sau asociație religioasă. Prin parteneriatul cu comunitățile, organizațiile și guvernele locale, ADRA este capabilă să livreze programe relevante din punct de vedere cultural și să construiască capacitatea locală pentru o schimbare durabilă.

Înființată în 1999, ADRA Moldova este o agenție umanitară și de dezvoltare, cu biroul central situat în Chișinău. Agenția este un membru activ în toate clusterele din Moldova și face parte și din echipa de urgență înființată de ministerele locale prin birourile de sprijin din țară. ADRA Moldova are în prezent 26 de angajați, în timp ce își crește capacitatea de personal ca răspuns la criza din Ucraina.


Contract: Local
Durata: octombrie -  30 aprilie 2023, cu posibilitate de prelungire
Locație: Basarabeasca și Cahul

În perioada 2022-2023, ADRA Moldova implementează Proiectul „Life-saving humanitarian aid for the conflict-affected population and refugees in Ukraine and neighboring countries, with a focus on the elderly, women and children”, cu suportul financiar al German Federal Foreign Office.

Unul dintre obiectivele proiectului este crearea a 2 Centre de Protecție pentru refugiați unde vor fi oferite mai multe tipuri de servicii pentru refugiați. În acest context, ADRA Moldova este în căutare de un Supervizor Centru de Protecție pentru Refugiați în Basarabeasca.

Rolul Supervizorului:

Supervizorul îndeplinește o varietate de sarcini de supraveghere și administrare pentru a asigura o bună funcționare a Centrului.

Responsabilități:

  • Responsabil de funcționarea Centrului de Protecție și asigură îndeplinirea obiectivelor stabilite în proiect.
  • Responsabil pentru managementul general al Centrului de Protecție.
  • Responsabil de administrarea și supravegherea zilnică a Centrului de Protecție.

Calificări necesare:

  • Studii universitare în domeniul psihosocial
  • Abilități excelente empatice, de comunicare și observare, responsabilitate, corectitudine, punctualitate și flexibilitate;
  • Cunoaşterea limbii române și ruse, cunoașterea limbii ucrainene va constitui un avantaj.
  • Aptitudini de planificare și organizare a activității.

 Procesul de aplicare:

Candidații interesați sunt rugați să depună cererile până pe 21 Octombrie  2022, la: hrmanager@adra.md 

Aplicațiile trebuie să includă următoarele documente:

  1. Curriculum Vitae (CV), în limba română sau engleză;
  2. O scrisoare de intenție, motivând interesul pentru această poziție, în limba română sau engleză.

Aplicațiile vor fi analizate în mod continuu, iar ADRA își rezervă dreptul de a opri procesul de aplicare odată ce a fost identificat un candidat potrivit. Doar candidații selectați vor fi contactați. 

La ADRA Moldova, ne angajăm să protejăm comunitățile, personalul și alte persoane cu care lucrăm. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că sunt recrutați doar cei care pot promova un mediu de lucru fără abuz sau prejudiciu pentru oricine lucrează sau intră în contact cu ADRA Moldova. Acest post va fi supus unor serii de verificări.