Apel public către experți specializați în criza de mediu pentru a consulta un grup de profesori școlariApel public către toți experții și toate expertele specializați/specializate în criza de mediu de a se alătura unei inițiative de sensibilizare a populației despre importanța de a proteja natura, prin implicarea într-un proiect pilot. Suntem în căutare activă a unui grup de experți/experte care vor dezvolta curriculum pentru o disciplină Verde integrată în obiectul de educație tehnologică, destinată a fi predată în 20 de școli din Republica Moldova.

Așteptările față de rol:

  • De a contribui cu idei în designul curriculumului alături de alți experți/ alte experte;
  • Abilitatea de a lucra la dezvoltarea programei/curriculumului;
  • Abilitatea de a participa în transferul de cunoștințe către o echipă de profesori și profesoare care vor preda această disciplină ulterior în școli.

Verticale în care potențial fi elaborat curriculum:

  • Eficiență energetică;
  • Zero waste;
  • Organic Farming;
  • Carbon Footprint.

Perioada de aplicare:

Până pe 30 Septembrie 2022, ora 18:00.

Perioada de selecție:

3-7 octombrie 2022.

Perioada de lucru asupra dezvoltării curriculumului:

8 Octombrie - 5 noiembrie 2022.

Perioada de ToT (Training of Trainers):

6 noiembrie - 30 noiembrie 2022.

Organizatorii acestei inițiative își exprimă îngrijorarea față de schimbările de mediu și aderă la acțiunile de promovare a unui stil de viață mai prietenos cu natura, inițiind o campanie de educare și instigare la protecția mediului în școlile din țară. 

Proiectul este implementat de către Acceleratorul de Inovație și Antreprenoriat Dreamups în parteneriat cu Centrul Național de Inovații Digitale în Educație Clasa Viitorului.

Așteptăm CV-ul Dvs și scrisoarea de motivare la adresa de email hello@dreamups.md