Termen extins. Keystone Moldova angajează un consultant care va elabora Strategia de comunicare și Planul de acțiuni pentru schimbarea comportamentelor, atitudinilor și cunoștințelor în domeniul antreprenoriatului socialKeystone Moldova, în cadrul proiectului ”Valorificarea potențialului OSC-urilor de a promova și dezvolta antreprenoriatul social în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat de Suedia, implementat de Fundația Est-Europeană, Centrul Contact și Keystone Moldova, anunță extinderea concursului pentru angajarea unui consulatnt.

Consultantul va elabora o Strategie de comunicare și planuri de acțiuni care vor avea ca scop schimbarea comportamentelor, atitudinilor și cunoștințelor în domeniul antreprenoriatului social.

Obiectivele consultanței, sarcinile, activitățile și cerințele față de consultant, precum și rezultatele așteptate sunt descrise în Termenii de referință

 

Dosarul va fi transmis pe adresa e-mail limalcoci@khs.org, cu mențiunea „Consultant Strategie de Comunicare”, până la data de 15 august 2022 (inclusiv).

Pentru informații suplimentare, puteți să o contactați pe Lina Malcoci, specialist comunicare, pe adresa de email: limalcoci@khs.org