Termen Extins: Consiliul Național al Tineretului din Moldova selectează 6 profesori de limba română



Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) este structura asociativă a 36 de organizații de tineret, ce promovează drepturile tinerilor și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret.

În contextul crizei create de conflictul militar din Ucraina, în Republica Moldova în ultimele luni imigrat foarte mulți cetățeni străini, o mare parte din ei fiind cetățeni ucraineni, astfel pentru o incluziune mai bună în comunitatea locală, CNTM va organiza o serie de cursuri de limba română pentru începători adresat refugiaților din Ucraina. Cursurile se vor desfășura în raioane țintă (Bălți, Găgăuzia, Ștefan-Vodă, Căușeni și Cahul).

▶️ Cerințe față de candidat:

* Să aibă domiciliul unul din cele 5 raioane țintă;

* Studii superioare în pedagogie, filologie, litere sau altă facultate relevantă;

*Experiență de predare;

*Experiență de predare non-formală;

*Cunoașterea limbii ruse și/sau ucrainene  (cunoașterea limbii ucrainene va constitui un element de bază în proces de evaluare).

Livrabile:

* Împreună cu echipa formată din cei 6 profesorielaborarea curriculei și a planului de studii pentru cursul dat adresat refugiaților din Ucraina;

Organizarea și derularea a 20 ore de limba română pentru beneficiarii de proiect.

Dosarul candidatului/ei trebuie să conțină:

  • CV-ul actualizat; 
  • Portofoliul și link-urile la activitățile anterioare de instruire ;
  • Oferta financiară

Dosarul va fi expediat prin e-mail la adresa: cntm.corespondenta@gmail.com cu indicarea în linia de subiect ”Profesori_Romana_NRC”.

Termen limită de expediere a dosarului: 31.07.2022

Pentru informații suplimentare puteți contacta Coordonatorul proiectului, Banari Roman la adresa cntm.corespondenta@gmail.com sau la numarul de telefon 022 235 175