Asistent(ă) de bucătar/menajer(ă)
Cerinţe:
a)Studii: Şcoala medie, alte studii ce au legătură cu munca casnică.
b) Experienţă: Doi-trei ani în mediu similar sau într-o funcţie de deservire a clienţilor, preferabil la hotel sau restaurant. Experienţa de menajer/ă poate înlocui experienţa necesară la hotel sau restaurant.
c) Limbi: Preferabil cunoaşterea elementară a limbii engleze, cunoaşterea bună a limbilor română şi rusă.
d) Aptitudini şi calificări:
Trebuie sa aibă aptitudini culinare bune pentru prepararea bucatelor de stil divers. Persoana trebuie să ştie a servi oaspeţii la recepţii şi alte evenimente oficiale. Trebuie să ştie să facă curat şi să utilizeze materialele şi instrumentele pentru curăţat. Aptitudini de a călca şi a spăla rufe.
Salariu negociabil, în funcţie de experienţa de muncă.
Persoanele interesate trebuie să depună un Curriculum Vitae (CV) la: DipChefChisinau@yahoo.com.
Data limită pentru aplicare: 15 iunie 2022