Editor date și prezentare grafică (Graphics & data editors) la Radio Europa Liberă



Europa Liberă face noi angajări în R. Moldova  

Prezentă de multă vreme în Republica Moldova, Europa Liberă se pregătește să se extindă aici din nou, pentru a servi mai bine un public tot mai numeros, publicul care își petrece din ce în ce mai mult timp în lumea digitală și se informează de pe telefonul mobil. 
 
Instituție internațională de știri cu sedii la Praga și Washington, Europa Liberă este prezentă in 23 de țări, din Pakistan și Iran până în Ucraina și Ungaria, publică și emite în 27 de limbi. 
 
Cu o acoperire săptămânală de peste 38 de milioane de oameni, Europa Liberă este o organizație nonprofit privată, finanțată de Congresul SUA prin Agenția SUA pentru Media Globală. Independența editorială a Europei Libere este protejată de legislația SUA. 
 
După ani de experiență, Europa Liberă înțelege cum funcționează new media, care sunt noile obiceiuri de consum și nevoile de informare ale publicului. Vrem să integrăm mai bine în rețeaua noastră și un birou din Chișinău extins, să oferim colegilor actuali și viitori acces la cunoștințe noi și instruire. 
 
Avem nevoie de întărirea echipei și anunțăm o campanie de angajare. Europa Liberă promovează egalitatea de șanse la angajare. Toți candidații care au calificarea necesară vor putea participa la procesul de angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, identitate de gen, orientare sexuală, origine națională, genetică, dizabilitate, vârstă sau statut de veteran.  

Editor date și prezentare grafică (Graphics & data editors), 1 poziție: este responsabil de colectarea datelor, crearea și utilizarea graficelor pentru a prezenta subiecte complexe într-un mod ușor de urmărit și înțeles, convingător, captivant și interactiv. Ca editor de date și prezentare grafică, veți face parte dintr-o echipă care produce conținut vizual pentru a fi publicat pe platformele relevante de social media și altele, astfel acesta să ajungă la segmente de public noi, să le câștige încrederea și să formeze loialitate. Veți avea un rol direct în analiza zilnică a producției de infografice, diagrame etc. O să vă alăturați unei organizații inovatoare, având misiunea pe primul loc, într-o perioadă de schimbări rapide. Suntem o echipă care pune mare preț pe colaborare, atât în munca de zi cu zi, cât și în efortul constant de îmbunătățire a modului în care lucrăm. Produsele jurnalismului de date și conținutul vizual sunt parte integrantă a procesului editorial al Europei Libere și contribuie la succesul nostru. Ca membru plenar al echipei, veți contribui și dumneavoastră. Mai multe detalii AICI

Articol adaugat de: Liusia Gidei-Morari
Alte articole de la acest autor: