Solidarity Fund PL în Moldova își extinde echipa - Căutăm un Specialist Financiar

DSC 0381 1Suntem în căutarea unui Specialist Financiar în echipa noastră. Scopul poziției este de asigura gestiunea financiară a proiectelor implementate de Solidarity Fund PL în Moldova, inclusiv monitorizarea granturilor de către beneficiari sub aspect financiar.

Câteva dintre sarcini și responsabilități:

  • Gestionarea financiară a proiectelor organizației;
  • Pregătirea rapoartelor financiare și prezentarea acestora organizațiilor donatoare;
  • Gestionarea financiară a granturilor oferite;
  • Oferirea suportului beneficiarilor în implementarea granturilor, sub aspect financiar și contabil;
  • Verificarea rapoartelor financiare ale beneficiarilor de granturi;
  • Asigurarea faptului că toate operațiunile contabile și achizițiile sunt realizate în conformitate cu politica organizațiilor donatoare și legislația în vigoare;
  • Contribuirea la conceptualizarea proceselor și elaborarea noilor instrumente financiare în domeniile de implicare ale organizației;
  • Monitorizarea proceselor și inițierea activităților necesare pentru atingerea obiectivelor organizației din domeniul instrumentelor financiare, ș.a.

Pentru mai multe detalii, consultați Termenii de Referință ai acestei poziții. Vă promitem un mediu de lucru dinamic, cu posibilitatea pilotării diverselor abordări și practici naționale și internaționale pentru procesul de dezvoltare locală.

Procedura de aplicare. Persoanele interesate vor transmite dosarul de aplicare (CV și scrisoarea de intenție) în format electronic, la adresa de e-mail hr@solidarityfund.md cu mențiunea subiectului mesajului: Specialist Financiar

Dosarul de aplicare va conține:

  • CV-ul actualizat;
  • O scrisoare de intenție (max. 1 pag.) în care aplicantul va răspunde la următoarele întrebări: 1. Cum experiența Dvs. profesională corespunde sarcinilor poziției? 2. De ce ați dori să activați în poziția propusă?

Termenul limită de depunere a dosarelor: 18 mai 2021, ora locală 12:00.

*Doar persoanele selectate vor fi invitate la interviu.

**Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de Solidarity Fund PL în Moldova exclusiv în scopul și procesul angajării, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare. Aceste date nu vor fi transmise altor părți terțe fără acordul prealabil al subiectului datelor cu caracter personal.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.