Concurs de selectare a doi experți care să elaboreze metodologie de colaborare intersectorială

Distribuie prietenilor:Fundația pentru Dezvoltare din Republica Moldova (Fundația) cu suportul Fundației pentru Copii „Pestalozzi” (Elveția), implementează Proiectul: “Sprijin social și educațional pentru copiii romi de la treapta  preșcolară și primară pentru integrarea cu succes în sistemul de învățământ general”.

Scopul principal al proiectului este de a asigura accesul la educație a copiilor aflați în situații vulnerabile, inclusiv a băieților și fetelor de etnie romă și de a promova incluziunea lor socială și educațională. Prin activitățile propuse, proiectul va contribui la  sporirea  cunoștințelor  și abilităților  echipelor multidisciplinare mediatorilor comunitari și a altor reprezentanți ai APL, privind colaborarea interdisciplinară în oferirea suportului familiilor rome privind  documentarea, înscrierea copiilor romi în grădinițe și școli.

Fundația anunță concurs de selectare a doi experți un expert/ă în domeniul educațional și un expert/ă în domeniul social/legal care vor elabora metodologia de colaborare  a  mediatorilor comunitari, reprezentanților APL, echipelor multidisciplinare din localitățile proiectului.

Consultați și termenii de referință.

Atribuțiile și responsabilitățile consultanților:

  • Să analizeze raportul de evaluare a necesitățile mediatorilor comunitari, APL-urilor, serviciilor subordinate și a membrilor echipei multidisciplinare;
  • În baza recomandărilor experților din raportul de evaluare, să elaboreze mecanismul de colaborare intersectorială în procesul de asigurare a incluziunii copiilor și familiilor de etnie romă.
  • Instruirea a 6 echipe multidisciplinare din localitățile partenere a proiectului, privind aplicarea mecanismului de colaborare intersectorială elaborat,  în oferirea   suportului și ghidarea părinților în procesul de asigurare a incluziunii copiilor și familiilor de etnie romă.
  • Ghidarea echipelor multidisciplinare privind aplicarea mecanismului de colaborare intersectorială elaborat,  în oferirea   suportului și ghidarea părinților în procesul de asigurare a incluziunii copiilor și familiilor de etnie romă.

Pentru mai multe informații accesați termenii de referință

Cerințe față de candidați:

  • Studii superioare în domeniile pedagogiei, asistență socială/juridice sau alte domenii relevante;
  • Experiență în elaborare de metodologii și alte instrumente de colaborare pentru echipele multidisciplinare;
  • Experiență în realizarea activităților de instruire;
  • Cunoașterea specificului colaborării și provocărilor cu care se confruntă echipele multidisciplinare, mediatorilor comunitari și reprezentanților APL;
  • Cunoașterea limbilor română şi rusă obligatoriu;
  • Abilități de utilizare a calculatorului.

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită dosarul la adresa electronică [email protected]  cu indicarea ”A3 – Expert/ă educație sau expert social/legal în linia de subiect. Termenul limită pentru depunerea dosarului: 28 februarie 2021 (inclusiv).

Doar persoanele selectate vor fi contactate.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.