Devino susținător al portalului
Become a Patron!

Dezvoltator webDescriere poziție: Dezvoltator web

Pentru: Proiectul “Alerte.md în orașul tău”

Finanțat de: Programul de granturi “Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS)

Lansat de: Mediapoint

Data apelului:           10.02.2021

Termenul limită:        16.02.2021

Persoană de contact:   Livia Țurcanu, manager de proiect


Cadrul general

Asociația Obștească ”MP” (în continuare Mediapoint)  implementează proiectul “Alerte.md în orașul tău” în zona de dezvoltare SUD. În cadrul acestui proiect ne propunem să contribuim la soluționarea problemelor locale prin facilitarea interacțiunii dintre cetățeni și autorități. Proiectul va digitaliza mai multe procese tradiționale și va oferi tuturor actorilor implicați instrumente inovative care vor face participarea civică mult mai interesantă și interactivă. 

Cele 3 priorități ale proiectului sunt:

  • Îmbunătățirea procesului de interacțiune a autorităților locale cu cetățenii și reducerea timpului de răspuns prin utilizarea inovațiilor digitale.
  • Consolidarea capacităților societății civile și sporirea  implicării cetățenilor în soluționarea problemelor din localitățile lor.
  • Sporirea gradului de implicare a tinerilor în soluționarea problemelor din localitate și lansarea inițiativelor civice.


Obiectiv

Ajustarea tehnică a platformei alerte.md la cerințele și contextul primăriei orașului partener din zona de dezvoltare SUD.


Sarcinile expertului

- Instalarea și configurarea serverului pe care va rula aplicația web; 
- Instalarea aplicației și a modulelor aferente;
- Crearea nivelelor de acces și a conturilor de utilizatori pentru structurile primăriei;
- Integrarea categoriilor de probleme predefinite pe platformă, inclusiv afișarea acestora pe pagina principală a platformei;
- Conectarea categoriilor de probleme cu structurile/întreprinderile primăriei și conturile de utilizatori necesare;
- Configurarea hartei pe care rulează platforma (OpenStreetMap) pentru localitatea primăriei partener;
- Integrarea platformei cu rețelele de socializare (pentru opțiunea de comentarii și aprecieri);
- Setarea tabloului de bord privind statisticile și crearea nivelului de acces la acesta;
- Oferirea suportului tehnic echipei de proiect (circa 15 ore pe parcursul unei luni).

Produsele livrate de expert

Expertul urmează să realizeze toate activitățile pe parcursul perioadei februarie-martie. Ordinea realizării activităților va fi stabilită împreună cu echipa de proiect. Produsele livrate vor fi: 
- 1 platformă tehnică configurată și ajustată conform sarcinilor predefinite (sarcinile expertului).
- 15 ore de suport tehnic adițional (pe parcursul unei luni).

Cerințe specifice față de candidat

- Cunoaștere și experiență de lucru cu următoarele tehnologii: PHP, Symfony, WordPress, OpenStreetMap, MySQL, Apache, Nginx, SMTP, Linux. 
- Minim 5 ani de experiență.

Cerințe de aplicare

Persoanele care sunt interesate să aplice, sunt rugate să expedieze următoarele documente:
- CV actualizat;
- Scrisoare de motivare;
- Ofertă financiară în euro care va include prețul net pe oră propus și numărul de ore estimate pentru realizarea sarcinilor.

Vă rugăm să expediați documentele solicitate la adresa de email livia.turcanu@mediapoint.md cu titlul “Dezvoltator web” în linia de subiect până pe 16.02.2020 (inclusiv). Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail indicată mai sus.

Proiectul “Alerte.md în orașul tău” este implementat de către Mediapoint în cadrul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS).
Author: Mediapoint

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.
Become a Patron!
Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Susținătorii Portalului:

Ada Dulman | Constantin Curca | Marina Grosu | AO Principii Sanatoase | Vasile Vasiliev | Liliana Samcov | Elena Spinu | Anastasia Vrancean | Olga Melnic | Maria Barbalat | Georgiana Finaru | Irina Cojocaru | Aliona Turcan