Cerere de ofertă: servicii de traducere scrisă, editare și încorporare modificări

Asociația Obștească „Centrul Analitic Independent EXPERT-GRUP” anunță concurs pentru selectarea a două companii/persoane fizice care să traducă și integreze din engleză în română și respectiv din engleză în rusă versiunea 3 a publicației „Deepening EU–Moldovan Relations” elaborată în cadrul proiectului „Înțelegerea Acordului de Asociere și a ZLSAC dintre UE și Ucraina, Georgia și Republica Moldova”. O singură persoană va fi responsabilă de traducerea și integrarea întregului text în una din limbi: fie din engleză în română, fie din engleză în rusă.

Versiunea 3 a publicației este elaborată în baza versiunii 2 tradusă în cele 2 limbi în anul 2018. Textul final cu modificări vizibile în Trackchanges față de versiunea 2 este disponibil la solicitare.

Volumul total estimat de semne ce au fost modificate și inserate în versiunea 3, originală (engleză) este de 290 303 fără spații din numarul total de caractere de 602 774 fără spații.

Pentru participare la concurs, ofertantul trebuie să trimită la adresa: procurari@expert-grup.org următoarele documente:

  • CV-ul personal sau în cazul persoanelor juridice CV-ul complet al traducătorului ce se va ocupa de traducere. CV-ul trebuie să includă toată experiența relevantă;
  • Oferta financiară din care să reiasă prețul total net și eventualele taxe ce se pot aplica (exemplu: TVA pentru companii).

Cerințe minime înaintate ofertanților:

  • Cel puțin 3 ani de experiență progresivă în domeniul traducerilor scrise a documentelor similare la nivel de organizații internaționale;
  • Înțelegerea terminologiei legale, economice, financiare, politice (experiență similară cu asemenea traduceri);
  • Experiența în traducerea legislației europene constituie un avantaj.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 15 februarie 2021, ora 10:00.

Termenul limită de prezentare a materialului final tradus și redactat: 9 martie 2021.

Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta: iulia@expert-grup.org, tel. 79 033 684. Persoană de contact Iulia Sîrghi-Zolotco.

 


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.