Cerere de ofertă: echipă de experți/experte pentru elaborarea a două studii cu privire la influența factorilor de apartenență politică privind gestionarea banilor de la bugetul public național

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” este în căutarea unei echipe de consultanți/consultante (1 expert superior și 1 expert junior) pentru elaborarea a două studii cu privire la influența factorilor de apartenență politică privind gestionarea banilor de la bugetul public național, în corespundere cu termenii de referință anexați. Studiile sunt parte a proiectului „Informează, Abilitează, Acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova”. 

Scopul acestora este de a realiza o cercetare privind fenomenul de clientelism politic, de a descrie formele și mecanismele sale de manifestare în Republica Moldova și de a evidenția impactul acestuia asupra eficienței și echității utilizării resurselor publice alocate APL-urilor. Rezultatele studiilor vor fi prezentate în cadrul unui eveniment public.

Livrabile: echipa de consultanți va prezenta rezultatele obținute sub forma unui studiu.

Termenele de prezentare ale livrabilelor:

  • Draft-ul primului studiu - 15 martie 2021;
  • Versiunea finală a studiului – 15 aprilie, 2021;
  • Draft-ul celui de-al doilea studiu– 30 septembrie, 2021;
  • Elaborarea draft-ului final al analizei– 20 octombrie, 2021.

Volum de lucru estimat: pentru îndeplinirea sarcinilor menționate în TdR se estimează până la 30 de zile lucrătoare pentru consultantul senior și până la 20 de zile lucrătoare pentru consultantul junior.

Pentru participare la concurs, ofertantul/a trebuie să trimită la adresa electronică procurari@expert-grup.org următoarele documente:

  • CV-ul cu indicarea experienței relevante;
  • Oferta financiară;
  • Prezentarea unei scurte abordări privind realizarea studiilor. 

Termen limită pentru depunerea ofertelor: 8 februarie, 2021,  ora 11.00

Accesați: Termeni de referință

Proiectul „Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova” este implementat de Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, în calitate de partener principal, în consorțiu cu Konrad Adenauer Stiftung e.V. (KAS, Germania), Centrul pentru Studii Est-Europene (CSEE, Lituania) și Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE). Proiectul este implementat cu suportul financiar oferit de Uniunea Europeană și Konrad Adenauer Stiftung e.V.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.