Anunt de angajare a unui consultat pentru dezvoltarea modelelor de evaluare, in cadrul Proiectului de Inregistrare si Evaluare Funciara

Solicitare de Expresii de Interes
(SERVICII DE CONSULTANȚĂ –CONSULTANT INDIVIDUAL LOCAL)

Republica Moldova
Proiectul de Înregistrare și Evaluare Funciară (PIEF)
Nr. de Ref. a Proiectului: P161238
Denumirea Serviciilor: Consultant pentru Dezvoltarea Modelelor de Evaluare (Obiecte Comerciale 
și Industriale)
Nr de referință: MD-PSA-205277-CS-INDV

Guvernul Republicii Moldova a semnat acordul de finanţare cu Asociația Internațională pentru Dezvoltare pentru implementarea Proiectului de Înregistrare și Evaluare Funciară (PÎEF), având ca scop îmbunătățirea calității sistemului de administrare funciară și evaluarea bunurilor imobile, sporirea transparenței sistemului de impozitare a proprietății.

Obiectivul principal este de a stabili modele adecvate de evaluare în masă a proprietăților reale non-rezidențiale care sunt în prezent în cadrul sistemului de evaluare în masă (în special, proprietăți cu destinație specială și proprietăți din sectorul public) să revizuiască și să actualizeze modelele utilizate în prezent în evaluarea în masă a proprietăților reale comerciale și industriale, pentru a susține procesul de reevaluare.

În acest scop, Agenția Servicii Publice, intenționează să selecteze și să contacteze un Consultant individual pentru Dezvoltarea Modelelor de Evaluare a Bunurilor Imobile.

Informația detaliată poate fi obținută accesând următorul link:
http://www.asp.gov.md/ro/pief/procurari/anunturi
sau solicitând termenii de referință prin e-mail: pief.procurement@asp.gov.md
Termenul limită de depunere a Expresiilor de Interes și a CV-urilor este 05 februarie 2021, ora 17:00 la adresa de e-mail: pief.procurement@asp.gov.md


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.