Termen extins / Cerere de ofertă: servicii de consultanță în marketing pentru Centrul Național de Inovații Digitale în Educație “Clasa Viitorului”

Distribuie prietenilor:


Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” este în căutarea unei companii/ persoane fizice care să presteze servicii de consultanță în marketing și ne va ajuta la elaborarea unei strategii de promovare și vânzare a  serviciilor prestate de CNIDE. 

Despre noi

Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” (CNIDE) este o subdiviziune a Universității Pedagogice de Stat Ion Creangă. Centrul face parte din proiectul național Clasa Viitorului, inspirat din proiectul Future Classroom Lab al organizației European Schoolnet, implementat în 34 țări. Lansat în aprilie 2019, Centrul se dezvoltă ca un actor important al procesului de modernizare și digitalizare a sistemului educațional din RM, oferind o platformă de colaborare și susținere a cadrelor didactice, pentru a stimula, facilita și eficientiza utilizarea tehnologiilor informaționale și de comunicare în instituțiile de învățământ. 

CNIDE dispune de un spațiu (cu suprafața de cca 420 m.) multifuncțional, complet renovat, deschis și flexibil, unde profesorii experimentează scenarii de predare-învățare-evaluare inovative, folosind tehnologii digitale cu impact transformativ: programare, robotică, Internetul lucrurilor (Internet of Things), cât şi echipamente care să transpună aceste tehnologii: senzori, media digitală și echipamente de fabricație. 

Centrul este nucleul strategic pentru tot sistemul educațional, și o platformă de instruire și consiliere didactică pentru școli. De asemenea, Centrul are capacitate și experiență de oferire a instruirilor în format online. 

Proiectul Clasa Viitorului este un parteneriat public-privat (PPP) dintre Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Proiectul de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID, Guvernul Suediei, UK aid,  Fundația Orange Moldova și Fundația Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED). Partenerii de implementare ai proiectului sunt Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă, Universitatea de Stat din Tiraspol și Centrul de Informații Universitare.
Mai multe informații găsiți pe http://www.clasaviitorului.md.Vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare care vă vor ajuta la elaborarea ofertei financiare.

Activități și servicii CNIDE

 • Instruiri pentru profesori
  • în domeniul folosirii tehnologiilor și instrumentelor digitale;
  • în domeniul metodologiilor pedagogice moderne;
 • Suport la implementarea instrumentelor G Suite pentru Educație;
 • Dezvoltarea conținuturilor educaționale digitale; 
 • Găzduirea evenimentelor dedicate comunității educaționale. 

Lista de servicii solicitate

 1. Elaborarea Planului de Marketing (analiza de marketing, stabilirea obiectivelor de marketing, poziționarea pe piață, portofoliul de produse, politica de prețuri, politica de comunicare),
 2. Crearea campaniei de marketing direct și digital marketing (obiective și rolul campaniei de promovare, alegerea modalității de promovare, planul de activități, conceptul de mesaje, planificarea bugetului),
 3. Elaborarea planul complet de comunicare și strategiile referitoare la canalele de comunicare selectate (inclusiv prezentarea informației pentru realizarea unei broșuri/pliant cu ofertele CNIDE),
 4. Instruirea pentru echipa CNIDE în prezentarea produselor din portofoliul pe piața națională și regională,
 5. Instruirea echipei pe organizarea evenimentelor publice cu prezentarea produselor.  

În procesul de lucru, companiei/persoanei selectate îi vor fi puse la dispoziție informațiile adiționale despre proiect, relevante pentru realizarea sarcinilor propuse. Produsele realizate vor fi consultate în procesul de elaborare cu reprezentanții Clasa Viitorului, la etape prestabilite de comun acord.

Ofertele vor fi transmise la adresa:  director@clasaviitorului.md, în copie centrul@clasaviitorului.md, până la data de 21 septembrie 2020, ora locală 18:00. 

Oferta va include:Portofoliul clienților;
Portofoliul experienței de servicii similare;
Oferta comercială/bugetul pentru realizarea sarcinilor propuse (Oferta de preţ în lei cu TVA și la cota TVA 0%).
Doar compania/persoana selectată va fi contactată.

Pentru informații suplimentare contactați: Victoria Belous, Directoare, Centrul Național de Inovații Digitale în Educație “Clasa Viitorului”: director@clasaviitorului.md, GSM: +373/68199986


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet