Keystone Moldova anunță un concurs de contractare a serviciilor de consultanță

Distribuie prietenilor:Asociația Keystone Moldova, din resurse financiare oferite de Uniunea Europeană în cadrul proiectului ”Siguranța și drepturile persoanelor cu dizabilități intelectuale și psihosociale din instituții în perioada pandemiei cu Covid-19”anunță un concurs de contractare a serviciilor de consultanță pentru 3 sarcini conform următorilor Termeni de referință:

Serviciile de consultanță vor fi prestate pentru instituțiile rezidențiale/Centre de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din: Brînzeni, Bălți, Bădiceni, Cocieri, Hîncești și Orhei gestionate de Agenția Națională Asistență Socială a căror fondator este Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale.

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită: CV-ul, care va conține și datele de contact a 2 persoane de referință și costul pentru 1 zi de consultanță cu toate taxele incluse.  

CV-l poate fi expediat până la data de 15 Septembrie 2020  la: [email protected] și [email protected] cu mențiunea „Servicii consultanță Keystone Moldova” cu specificarea sarcinilor pentru care a aplicat in mesaj /email de însoțire a CV-lui. 

Important! O persoană poate aplica la mai multe sarcini, dacă deține calificarea pe domenii.

Doar persoanele selectate vor fi contactate.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.