Companie/consultant  pentru asigurarea comunicării în cadrul Târgului Companiilor Școlare și Aniversării de 25 ani de la fondarea Junior Achievement Moldova

Distribuie prietenilor:Junior Achievement Moldova este în căutarea unei companii/consultant  pentru asigurarea comunicării în cadrul Târgului Companiilor Școlare și Aniversării de 25 ani de la fondarea Junior Achievement Moldova, 04-05 aprilie 2020
Locul angajării: Chișinău
Despre Junior Achievement Moldova
JA Moldova activează din anul 1995 şi este membră a reţelei JA Worldwide şi a Centrului Regional de la Bruxelles. Misiunea asociaţiei constă în motivarea şi pregătirea tinerei generaţii pentru a se afirma cu succes în economia de piaţă.
În cadrul programelor de educaţie economică și antreprenorială, oferite de către JA Moldova, profesorul şi elevul învaţă prin acţiune, prin activitățile de tip ”learning by doing”, desfășurate în clasă. De asemenea, interacțiunea cu consultanții voluntari din comunitatea de afaceri, îi ajută pe tineri să dobândească competențe esențiale pentru viață, experiențe inedite.
Programele JA Moldova de educație economică cultivă o gândire aplicată a realității, o atitudine pozitivă față de viață, spiritul de inițiativă și de implicare în viața comunității a tinerii generații.

Obligații companie contractată
Asigurarea mass-media la evenimente: Subcontractantul va fi responsabil pentru invitarea și înregistrarea mass-media pentru evenimentele din 04-05 aprilie 2020. Subcontractantul va lucra îndeaproape cu Junior Achievement Moldova pe toate activitățile de informare în masă. Sala de conferințe trebuie să includă un spațiu pentru fotografi și cameramani. În plus, interviurile vizitelor VIP se vor desfășura în foaier imediat după remarcile lor de deschidere.
Social media: Subcontractantul va fi responsabil pentru includerea social-media în cadrul evenimentelor, difuzarea informațiilor, inclusiv prin intermediul acestora. Aceasta va include proiectarea mesajelor pe Facebook, înregistrarea citatelor de la vorbitori pentru postare și postarea fotografiilor evenimentelor. Toate postările trebuie să fie aprobate de către Junior Achievement Moldova înainte de publicare.
Alte activități de comunicare: Subcontractantul va fi responsabil pentru înregistrarea evenimentelor menționate; servicii photo (fotograf profesionsit), raport de monitorizare a reportajelor/publicațiilor (nu mai târziu de 5 zile lucrătoare după eveniment), elaborarea documentelor (press release/pre-event, invitație de presă, press release/post-event, etc), elaborarea contentului pentru social media, inclusiv poze, text, citate, photo, video, live-uri, asigurarea accesului participării organizatorilor la emisiuni TV și radio.
Pentru aplicare:
Candidații interesați vor trimite cererile nu mai târziu de 28 februarie 2020, la adresa de e-mail: [email protected] Pentru orice detalii ne vor contacta la numărul de telefon: 022 999063 sau 079537745.
Cererea trebuie să conțină următoarele:
CV-ul organizației și propunerea financiară.
*JA Moldova va invita pentru interviu doar companiile selectate.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.