Concurs de angajare - manager de proiect în cadrul proiectului „Dezvoltarea Societății Civile la Nivel Local în Republica Moldova”

Distribuie prietenilor:


Centrul Analitic Independent Expert-Grup anunță concurs de angajare a unei persoane în poziția de manager de proiect în cadrul proiectului „Dezvoltarea Societății Civile la Nivel Local în Republica Moldova”.

Natura contractului: contract de muncă part-time (2 zile pe lună), termen determinat (20 februarie 2020 – 31 decembrie 2021).

Pentru suplinirea acestei poziții, candidații trebuie să satisfacă următoarele criterii:

  • Diplomă de licență în economie, finanțe sau alte domenii relevante;
  • Cunoașterea la nivel avansat a limbilor română, engleză și rusă;
  • Cunoaștere la nivel avansat a cadrului general de politici publice din țară și regiune;
  • Experiență pozitivă de minim 3 ani în gestionarea proiectelor, analiza și elaborarea rapoartelor narative și financiare;
  • Experiență de gestionare a proiectelor Delegației UE va constitui un avantaj;
  • Experiență de lucru în cadrul unei organizații internaționale, sectorului asociativ sau în serviciul public va constitui un avantaj.

Informația privind principalele sarcini și detalii referitor la condițiile de muncă o găsiți în termenii de referință anexați mai jos.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimită CV-ul, scrisoarea de intenție în limba engleză care să conțină datele de contact a cel puțin două persoane de referință, și o ofertă financiară cu indicarea ratei zilnice, până la data de 17 februarie 2020, ora 10.00 la adresa electronica iulia@expert-grup.org.

Selectarea candidatului/candidatei va fi făcută în baza analizei CV-urilor, scrisorilor de intenție și ofertelor financiare, urmată de un interviu. Doar candidații/tele preselectați/te vor fi contactați/te. Prin depunerea documentelor pentru funcția solicitată, candidatul/a consimte implicit verificarea de către Expert-Grup a informației furnizate de candidat/ă.

Accesați termenii de referință: Termeni de referință

Acest proiect este  finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet