Anunț servicii de consultanță

Distribuie prietenilor:Asociația Keystone Moldova, din resurse financiare oferite de Uniunea Europeană și Fundația Soros-Moldova, anunță un concurs pentru selectarea unui/unei consultant(e) din Republica Moldova care va pregăti și desfășura un seminar de informare și capacitare a organizațiilor societății civile (OSC) cu privire la mecanismul de finanțare din bugetul public.

Serviciile de consultanță sunt contractate în cadrul proiectului “Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern” finanțat din sursele financiare ale Uniunii Europene implementat și co-finanțat de Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova, Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF) și Alianţa Organizaţiilor pentru Persoanele cu Dizabilităţi (AOPD).

Cerințele față de serviciile de consultanță sunt descrise în Termenii de referință anexați.

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită: CV-ul și Costul în euro al unei zile de consultanță cu toate taxele incluse la: [email protected] cu mențiunea: Servicii consultanță pentru OSC cu privire la mecanismul de finanțare, până la data de 19 Ianuarie 2020. 

Doar persoanele selectate vor fi contactate.

 

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.