Termen extins: People in Need Moldova este în căutare de un Asistent Social certificat, instruit în oferirea supervizărilor pentru asistenții/lucrătorii sociali din locuințele protejate

Distribuie prietenilor:People in Need Moldova, în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare a Sănătății Mintale de la Praga, Republica Cehă, este în căutare de un Asistent Social certificat, instruit în oferirea supervizărilor pentru asistenții/lucrătorii sociali din locuințele protejate.

People in Need (PIN) este o organizație cehă care oferă ajutor şi asistență foarte diversă, inclusiv și în dezvoltarea și realizarea programelor de integrare socială a persoanelor cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale.

În cadrul proiectului „Susținerea transformării și a serviciilor comunitare pentru persoanele cu dizabilități  mintale și persoanele cu dificultăți de învățare în Republica Moldova” ne propunem să contribuim la:

 1. Îmbunătățirea calității asistenței în locuințele protejate pentru persoanele cu dizabilități mintale și intelectuale.
 2. Îmbunătățirea vieții persoanelor cu dizabilități mintale, care au ieșit sau vor ieși din Centrele de plasament temporar pentru prsoanele cu dizabilități (aduți) și vor locui în sate și orașe.
 3. Schimbarea opiniei publice privind integrarea în comunitate a persoanelor cu dizabilități mintale și intelectuale, oferind posibilitate de a trăi o viață independentă și integră.

Asistentul social supervizor va fi responsabil de oferirea supervizărilor profesionale pentru asistenții și lucrătorii sociali din locuințele protejate din Nordul Republicii Moldova.

 

Activitatea de supervizare profesională:

 
 
 • PIN este în căutarea unui supervizor instruit prin cursuri pentru formatori Concordia (Supervizare Profesională în Servicii Sociale oferit de Fundația Internațională pentru Copil si Familie “Dr. Alexandra Zugrăvescu”).
 • Poziția face parte din proiectul „Sprijinirea transformării și serviciilor comunitare pentru persoanele cu tulburări mintale și persoanele cu dificultăți de învățare în Republica Moldova”. Unul dintre obiectivele proiectului este îmbunătățirea calității asistenței în locuințele protejate pentru persoanele cu dizabilități psiho - sociale și intelectuale.
 • Supervizorul se va întâlni în mod regulat cu o echipă de asistenți/lucrători sociali din locuințele protejate ce lucrează cu persoanele cu dizabilități mintale pentru a le facilita exercitarea muncii.
 • Supravegherea va avea loc o dată pe lună, la Soroca.
 • Supervizorul va beneficia, în mod regulat, de supraveghere profesională din partea unui expert în supervizare ceh (de 2 ori pe an).
 

CERINŢE DE CALIFICARE

 
       

(a) Studiile:       Diploma universitară în asistență socială sau în științe socio-umane / studii medii speciale în domeniul asistenței sociale / studii în baza cursurilor de formare în asistență socială.

(b) Experiență:   Preferabil 2 ani de experiență în sistemul protecției sociale ori experiență relevantă în domeniul socio - uman (educație, drept, sănătate etc.).

(c) Altele:   

 • Deține Certificat de Supervizare Profesională în Servicii Sociale;
 • Abilități de organizare a lucrului în grup şi individual;
 • Abilitatea de a lucra după un program aprobat;
 • Abilități excelente de comunicare.
 1. PERIOADA DE CONTRACTARE: 12 luni, cu posibilă extindere. Începutul scontat al sarcinii: 13 ianuarie 2020. 

Remunerarea va fi definită în conformitate cu experiența candidatului, nivelul de implicare și bugetul proiectului.

Candidații interesați trebuie să prezinte următoarele:

 • Scrisoarea de intenție
 • CV-ul actualizat
 • Contacte a două persoane de referință relevante.

Pentru a participa la concursul de selecție pentru funcția referită, vă rugăm să transmiteți dosarele la adresa [email protected] folosind în titlul subiectului: Ref: Asistent Social Supervizor.

 

Termenul limită pentru înscriere: 20 ianuarie 2020, la ora 17:00.

 Logouri proiect nou CMHCD


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.