Cerere ofertă de preț pentru servicii de realizare a sondajului inițial și final privind gradul de satisfacție al localnicilor în domeniul aprovizionării cu apă și canalizare în comunele Hincăuți, Zăbriceni și Parcova



A.O. ”Moștenitorii” solicită oferte de preț pentru prestarea serviciilor de realizare a sondajului inițial și final privind gradul de satisfacție al locuitorilor în ceea ce privește aprovizionarea cu apă și canalizare în comunele Hincăuți, Zăbriceni și Parcova.

Proiect: Apă de calitate pentru trai și sănătate

Nr.proiect: 81309997

Nr.de procesare a proiectului: 21.2228.1-002.00

Tip de contract: Contract de prestări servicii

Durata de realizare a sarcinii: 01.11.2024–01.08.2025

Domeniul sarcinii

Suportul tehnic și financiar acordat prin intermediul AO ,,Moștenitorii” are ca scop  îmbunătățirea prestării serviciilor publice locale în domeniul aprovizionării cu apă si canalizare în com. Hincăuți, com. Parcova și com. Zăbriceni din r-ulEdineț. Acțiunile se desfășoară în cadrul programului „EU4Moldova: Comunități Locale,” finanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ), și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei(GIZ).

Obiectivul sondajului este de a:

  • Evalua percepția și gradul de satisfacție al localnicilor privind accesul la apă și canalizare înainte de începerea proiectului.
  • Determina dacă implementarea proiectului a dus la o îmbunătățire în percepția și satisfacția locuitorilor față de serviciile de apă și canalizare.
  • Identifica principalele nevoi și sugestii ale locuitorilor pentru îmbunătățirea continuă a acestor servicii.

Pentru sarcinile ce urmează a fi realizate și livrabilele așteptate, vă rugăm să accesați Termeni de Referință

Perioada de timp și locația

Sondajul va fi realizat în două etape:

  • Prima etapă – la începutul implementării proiectului (noiembrie - decembrie  2024).
  • A doua etapă – la sfârșitul implementării proiectului (iunie - iulie 2025).

în cele trei localități menționate. Serviciile contractate trebuie finalizate până la 01.08.2025.

Numărul de Respondenți și Grupuri Țintă

Prima etapă – la începutul implementării proiectului, va include un total de 300 de respondenți, distribuiți egal între cele trei comune participante: Hincăuți, Parcova și Zăbriceni, cu câte 100 de respondenți în fiecare comună.

A doua etapă – la finalul implementării proiectului, va include același număr de 300 de respondenți (câte 100 de respondenți din fiecare comună), pentru a evalua impactul proiectului asupra gradului de satisfacție al locuitorilor.

Respondenții vor fi selectați astfel încât să includă diverse categorii de populație, cum ar fi:

  • Gospodării conectate la rețelele de apă și canalizare.
  • Gospodării neconectate la rețelele de apă și canalizare.
  • Instituții publice (școli, grădinițe, centre medicale).
  • Persoane din grupuri vulnerabile (persoane în vârstă, familii cu venituri mici, etc.).

Selecția respondenților va fi realizată astfel încât să asigure o reprezentare echilibrată a fiecărei categorii din fiecare comună, pentru a reflecta corect percepțiile și gradul de satisfacție al locuitorilor.

Calificarea necesară

Companiile interesate trebuie să aibă experiență dovedită în realizarea de sondaje și studii de opinie. Se va lua în considerare experiența anterioară în proiecte similare de evaluare a satisfacției și în activități de cercetare socială în cadrul comunităților locale.

  • Experiență de cel puțin 2 ani în coordonarea și realizarea de sondaje, studii, cercetări și analize;
  • Propria rețea de operatori, care cunosc bine limbile română și rusă;
  • Abilități avansate de scriere de rapoarte, colectare de date și elaborare a analizei cantitative, extragerea concluziilor, prezentare grafică și vizuală a informației;
  • Abilități excelente de comunicare cu persoane din diferite domenii și medii sociale;

Detalii tehnice

  • Pachetul de documente va cuprinde Profilul entității, minim 2 CV-uri a personalului ce urmează a fi implicat în prestarea serviciilor și oferta de preț (vedeți modelul);
  • Prețul serviciilor va fi indicat cu mențiunea TVA 0 (zero)cu drept de deducere;
  • Oferta se prezintă în valuta națională / Lei;
  • Pachetul de documente poate fi expediat în format electronic la adresa de E-mail: mostenitorii@gmail.com , cu mențiunea „Aplicant pentru realizarea Sondajului” , nu mai târziu de 29 octombrie 2024, ora 17.00.

Vă rugăm să vă asigurați că ați primit mesaj privind confirmarea recepționării dosarului.

Notă: Întrebările de clarificare și solicitările de informații suplimentare pot fi expediate prin e-mail la adresa:  gheorgheccn@gmail.com,  Dl Gheorghe Cecan, Manager de Proiect,