Solicităm ofertă de preț privind materiale de construcție pentru trei încăperi în cadrul LT „Mihail Ceachir” din mun. Ceadîr-Lunga



AO „Centrul Media pentru Tineri” solicită ofertă de preț privind furnizarea materialelor de construcție pentru lucrări de renovare în trei încăperi din cadrul Liceului Teoretic „Mihail Ceachir” din mun. Ceadîr-Lunga.

Este vorba despre: o sală de clasă, biroul psihologului școlar și cabinetul medical. 

Aceste procurări sunt efectuate în cadrul Proiectului de asistență tehnică, susținut de Fondul ONU pentru Populaţie (UNFPA) în R. Moldova, implementat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării al Republicii Moldova, Centrul Media pentru Tineri, platforma media Suntparinte.md (Programul „Școala EduLIFE”).

Fișierul cu lista tuturor materialelor și cantitatea necesară îl puteți descărca AICI. Atenție! Toate costurile le veți introduce doar după ce veți descărca documentul, nu direct în Google Drive.

Important! Vor fi luate în considerare doar vopseaua Mattlatex și codurile incluse AICI. La necesitate, cantitatea pentru fiecare tip de vopsea va fi coordonată cu instituția de învățământ, care este responsabilă de identificarea companiei care va realiza lucrările de reparație și renovare a încăperilor. Persoana de contact: Valentina Cebotari, directoarea Liceului Teoretic „Mihail Ceachir” – 079741280.

Dosarul va cuprinde:

  • Oferta de preț pentru materialele de construcție menționate în listă, inclusiv serviciile de livrare a acestora către instituție. Aceasta va fi semnată și ștampilată.

Important! Oferta va fi prezentată cu TVA 0%. Documentele confirmative vor fi oferite ulterior de către Centrul Media pentru Tineri.

  • Certificatul de înregistrare a agentului economic.
  • Persoana responsabilă și datele de contact.

Dosarul va fi transmis electronic, prin e-mail, pe următoarea adresă: achizitii@cmt.md, cu mențiunea Ofertă materiale de construcție Ceadîr-Lunga

Dată-limită de depunere: 22 octombrie, 2024, ora 23:59. Persoană de contact pentru toate întrebările de clarificare: Cristina Roșca, 068294424.