Servicii de supraveghere tehnică (responsabil tehnic) pentru lucrări



Proiect: „Apă curată pentru toți” în comunitățile selectate din raionul Strășeni

Nr. proiect: 81308161

Nr. de procesare a proiectului: 21.2228.1-002.00

Durata serviciilor: 01/10/2024 – 31/05/2025

Domeniul serviciilor

Suportul tehnic  acordat prin intermediul Asociației Obștești Centrul de instruire și consultanță „E-Circular” (A.O. E-Circular) are ca scop îmbunătățirea prestării serviciilor publice locale în domeniul aprovizionării cu apă și canalizare în com. Pănășești, com. Lozova, s. Sireți și s. Zubrești din r-ul Strășeni. Acțiunile se desfășoară în cadrul programului „EU4Moldova: Comunități Locale,” finanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ), și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Obiectivul principal al serviciilor solicitate și care urmează a fi prestate constă în monitorizarea și supravegherea lucrărilor de construire și racordare a gospodăriilor și instituțiilor publice la sistemul de canalizare și apeduct, precum și a reparației capitale a unui bloc sanitar.

Pentru sarcinile ce urmează a fi realizate și livrabilele așteptate, vă rugăm să accesați TERMENII DE REFERINȚĂ

Perioada de timp și locația

Serviciile de supravegherea tehnică a lucrărilor de racordare la sistemul de canalizare și apeduct și reparația capitală a unui bloc sanitar vor fi implementate în perioada Octombrie 2024 – Mai 2025.

Pentru acordarea serviciilor de supraveghere și monitorizare a lucrărilor de racordare la sistemul de canalizare  și apeduct și reparația capitală a unui bloc sanitar va fi necesară deplasarea în cele 4 localități cu transportul propriu.

Educație/formare/Experiență profesională:

Persoana implicată trebuie să dețină studii tehnice superioare în domeniul gospodăririi și protecției apelor și certificat de atribuire a calificării ”tehnician în gospodărirea și protecția apelor” și certificat  în ”supravegherea lucrărilor de construcții civile”
Experiență de minim 2 ani în domeniul gospodăririi și protecției apelor și construcții civile
Abilitatea de a coordona, evalua și monitoriza lucrările de racordare la sistemul de canalizare și apeduct precum și supravegherea lucrărilor de construcții civile;
Raportarea și comunicarea eficientă cu părțile interesate, anunțarea la timp despre recomandări și soluții la erorile comise sau neconcordanțelor depistate.
Detalii tehnice

Pachetul de documente va cuprinde CV-ul persoanei ce urmează a fi implicată în prestarea serviciilor, certificatul ce atestă calificarea în domeniul gospodăririi și protecției apelor, construcții civile și oferta de preț (vedeți modelul);
Prețul serviciilor va fi indicat cu mențiunea TVA 0 (zero) cu drept de deducere;
Oferta se prezintă în valuta națională/Lei
Pachetul de documente poate fi expediat la adresa de e-mail: ecircular@e-circular.org sau prezentate fizic la adresa mun. Chișinău, str. 31 August 1989,129 of. 305, nu mai târziu de 18 octombrie 2024, ora 13:00.
Achizițiile urmează a fi realizate în cadrul programului „EU4Moldova: Comunități Locale”, finanțat de UE, Guvernele Germaniei, Austriei și Poloniei și implementat de către GIZ, ADA și SFPL în Moldova.