Licitație Deschisă: Achiziționarea Utilajelor Agricole de către Primăria Cremenciug



Licitație Deschisă: Achiziționarea Utilajelor Agricole de către Primăria Cremenciug

 

Primăria Cremenciug invită companiile specializate în livrarea tehnicii și echipamentelor speciale agricole să prezinte ofertele pentru participarea la achiziție sub forma licitației deschise. Concursul se desfășoară în cadrul proiectului „Mă Implic” - Proiect de implicare civică în guvernarea locală, ce se implementează cu suportul financiar  la Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare SDC.

Procedura de achiziție se va efectua după regulile finanțatorului.

Anunțul de participare, Caietul de sarcini și celelalte documente aferente achiziției sunt disponibile accesând următorul link

În caz de  clarificări/precizări privind documentația, participantul poate solicita de la Autoritatea contractanta clarificări în scris asupra documentelor licitației, prin intermediul poștei electronice  a Autorității contractante: cremenciug.primaria@gmail.com până la data de 30.07.2024. Cererile sub alte forme sau dincolo de acest termen nu vor fi luate în considerare și se va evita contactul direct între ofertant și autoritatea contractantă pe parcursul derulării procedurii de achiziție (din momentul publicării anunțului de participare  și până la notificarea rezultatelor către ofertant).

Termenul limită de depunere a ofertelor este 09.08.2024, ora 13:00. Ofertele vor fi prezentate în format fizic (sigilate în plic) semnate olograf și după caz ștampilate și vor fi depuse la sediul Primăriei Cremenciug, r-ul Soroca sau la sediul proiectului Mă Implic pe adresa : or. Chișinău, str. Al. Mateevici 34.