HELVETAS launches national tender for Awareness-raising campaign (Framework agreement)



HELVETAS launches national tender for Awareness-raising campaign (Framework agreement)

HELVETAS launches national tender for Awareness-raising campaign (Framework agreement)

HELVETAS is in the process of implementing the project Building Resilient Communities in Stefan Voda Rayon, with financial support from USAID. The project is focused on strengthening the capacity of local authorities and communities in Stefan Voda to manage and reduce disaster-related losses and damages, through community-led inclusive disaster risk reduction and preparedness.

HELVETAS launches this tender in order to contract company(s) with expertise in the field of communication and public relations, to plan and implement awareness-raising campaign as part of the project activities. The contract awarded from this tender to successful supplier(s) is a Framework agreement of fixed price. HELVETAS, as the contracting authority, does not guarantee any volume of orders under the Framework agreement as all purchases will be based on the needs and activities of HELVETAS.

The complete tender dossier can be requested by writing an email to: alla.perjan@helvetas.org.

We strongly encourage interested bidders to express their written interest to the afore-mentioned email address, in order to be notified in case of any modifications related to the tender. Please mention in the email subject line “24/020-NT – Awareness-raising campaign”.

Deadline for offer submission is 26.07.2024, 16:00 (Chisinau local time).

Interested bidders are invited to submit their offer on paper in English or Romanian, in a sealed envelope, clearly indicating the reference number and company name, to the following address:

HELVETAS Swiss Intercooperation Zurich Sucursala Chisinau

Sos. Hîncești 38B, 2nd floor

MD-2028 Chisinau,

Republic of Moldova

Contact phone number: +373 79755666

*****************************************************************************************************************************************************

HELVETAS lansează licitația națională pentru Campania de informare și sensibilizare (Contract-cadru)

HELVETAS este în proces de implementare a proiectului Dezvoltarea Comunităților Reziliente în raionul Ștefan Vodă cu suportul financiar USAID. Proiectul se concentrează pe consolidarea capacității autorităților locale și a comunităților din Ștefan Vodă de a gestiona și de a reduce pierderile și pagubele provocate de dezastre, prin reducerea incluzivă a riscului de dezastre și pregătirea necesară.

HELVETAS lansează aceasta licitație cu scopul de a contracta o companie sau companii cu expertiză în domeniul comunicării și al relațiilor publice, pentru a planifica și implementa o campanie de informare și sensibilizare ca parte a activităților proiectului. Contractul atribuit în urma acestei licitații furnizorului (furnizorilor) câștigător(i) este un contract-cadru cu preț fix. HELVETAS, în calitate de autoritate contractantă, nu garantează niciun volum de comenzi în cadrul contractului, toate achizițiile se vor baza pe nevoile și activitățile HELVETAS.

Dosarul complet al licitației poate fi solicitat în scris la adresa de email: alla.perjan@helvetas.org.

Încurajăm ofertanții să își exprime interesul în scris la adresa de e-mail indicată, pentru a fi anunțați în cazul în care apar modificări legate de licitație. Vă rugăm să menționați în subiectul emailului “24/020-NT – Campania de informare și sensibilizare”.

Termen-limită pentru depunerea ofertelor: 26.07.2024, 16:00 (ora locală Chișinău).

Ofertele trebuie depuse pe suport de hîrtie în limba engleză sau română, în plicuri sigilate, cu indicarea numărul de referință și denumirii companiei, la următoarea adresă:

HELVETAS Swiss Intercooperation Zurich Sucursala Chisinau

șos. Hîncești 38B, etajul 2

MD-2028 Chisinău,

Republica Moldova

Telefon de contact: +373 79755666