Scrisoare de invitație pentru Licitație deschisă pentru Achiziția unei Mașini de Spălat Industrială pentru Spălătoria Socială din Satul Cărbuna, raionul Ialoveni



SCRISOARE DE INVITAȚIE

LICITAŢIE DESCHISĂ PENTRU ACHIZIŢIA UNEI MAȘINI DE SPĂLAT INDUSTRIALĂ

Cerere de oferte: CDO #2

https://sc.undp.md/media/tenders_images/clock.png Data publicării anunțului: 11 Iulie  2024; 09:00

https://sc.undp.md/media/tenders_images/clock.png Termenul limită de prezentare a dosarului: 26 Iulie  2024; 15:00

Procedura de achiziție: Licitație Deschisă

Selecție în baza costului

Tipul contractului: Contract de furnizare bunuri

CONTEXT

Asociația Obștească ”Ghiocel de Cărbuna” implementează proiectul ”Curățenia - preambul pentru o viață armonioasă”, finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de Keystone Moldova, Filiala din Moldova a Fundației Stichting Dorcas Aid Internațional și Asociația pentru Educație ”Neoumanist”, în baza Contractului de grant nr. G00013 din 01.02.2024.

În cadrul contractului de grant este preconizată achiziția unei mașini de spălat industriale destinată spălătoriei sociale care va deservi persoanele vârstnice și defavorizate din satul Cărbuna, raionul Ialoveni.

În acest sens, solicităm oferte pentru:

Mașină automată industrială cu capacitate de 30-32 kg – 1 unitate

Utilajul va fi nou.

DOCUMENTAȚIA PENTRU CONCURS

Toată documentația necesară pentru concurs o puteți descărca pe următorul link:

https://drive.google.com/drive/folders/1vgHVrJG4fu6cvWYt_j605OtaYdMrtxDd?usp=sharing

  1. Instrucțiune pentru ofertanți
  2. Caiet de Sarcini
  3. Formularul A. Oferta tehnică
  4. Formularul B. Oferta financiară

De asemenea, documentele pot fi solicitate la adresa de e-mail: ghioceldecarbuna@gmail.com cu mențiunea „FORMULARE ACHIZIŢIA MAȘINII DE SPĂLAT INDUSTRIALE”

DEPUNEREA DOSARULUI

Dosarul de aplicare va cuprinde oferta tehnică și financiară.

Acesta va fi depus în conformitate cu cerințele din Caietul de sarcini și în strictă conformitate cu procedura prevăzută în Instrucțiunile pentru ofertanți.

Dosarul de aplicare va fi transmis prin e-mail la următoarea adresă: ghioceldecarbuna@gmail.com. Dosarele incomplete nu vor fi examinate.

Vă rugăm să vă asigurați că ofertele tehnice și financiare sunt trimise în e-mailuri separate, în același timp oferta financiară urmează a fi protejată prin parolă. Parola va fi dezvăluită doar la solicitarea în scris a Asociației Obștești „Ghiocel de Cărbuna”, la etapa de deschidere a ofertelor financiare.

După expedierea ofertelor, vă rugăm să vă asigurați că oferta a fost recepționată de Asociația Obștească „Ghiocel de Cărbuna” sub forma unui e-mail de confirmare. Asociația Obștească „Ghiocel de Cărbuna” este responsabilă numai pentru ofertele confirmate.

DATE DE CONTACT

Pentru întrebări referitoare la Caietul de sarcini și cu privire la modul de depunere a ofertelor, vă rugăm să o contactați pe Aliona Inculeț, Directoare de proiect, e-mail: ghioceldecarbuna@gmail.com

Întrebările de clarificare pot fi transmise în formă scrisă pe adresa de e-mail indicată mai sus, până la data de 18 Iulie  2024, orele 23:59.

Răspunsurile la toate întrebările adresate vor fi expediate către emailul primit.