Termen extins: Nord Press Club anunță concurs de oferte pentru procurarea echipamentelor



 Nord Press Club anunță concurs de oferte pentru procurarea echipamentelor

Asociația Obștească Nord Press Club este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care gestionează portalul de știri Tvn.md.

În perioada 08.04.2024 – 31.03.2025, Asociația Obștească Nord Press Club beneficiază de suport pentru îmbunătațirea bazei tehnico-materiale și capacitarea echipei pentru a diversifica tipul de activități și a spori calitatea produselor media, în cadrul proiectului „Presa in sprijinul democrației, finantat de catre USAID si UK prin intermediul Internews Moldova.

În cadrul proiectului,  AO Nord Press Club solicită oferte pentru procurare și livrarea următorului echipament:

LOT 1: MoJo KIT (Mobile Journalism) – 2 unități

Specificații tehnice: 

  • Samsung s23 512 Gb sau iPhone 11 256 Gb
  • Kit RODE audio WIRELESS GO II
  • Hague PS2 Phone Camera Steadymount
  • Microfon RODE ambianta
  • Casti Wireless Xiaomi Redmi Buds 4 Lite 
  • Power Bank 20000 mAh fast
  • Lampa Camera Luxpad 22H
  • Trepied Benro
  • Lavaliera fir Jack 3,5
  • Acumulator Lampa Sony NP-F750/F770
  • Charger Acumulator Sony NP F550/750
  • Rucsac Lowepro Tahoe BP 150

LOT 2: Echipament pentru studio

  1. Studio communication system: Clear-Com Eclipse HX-Omega, Clear-Com V-Series, Riedel RSP, RTS KP-Series, Microfoanele și căștile microfoane de tip headset (cum ar fi Sennheiser HMD 300 Pro) și căști cu circumaural (cum ar fi Beyerdynamic DT 770 Pro). Surse audio la sistemul de comunicare. Exemple includ Clear-Com LQ Series. software-ul Clear-Com Eclipse Configuration sau Riedel Artist Director.
  1. Două monitoare - cu difuzor integrat.
  1. Un PC - cu procesor Intel® Core™ i5-13400 pana la 4.60 GHz, 16GB DDR4, 1TB SSD M.2 2280 PCIe® 4.0x4 NVMe®, NVIDIA® GeForce GTX™ 1650 4GB GDDR6, No OS, Raven Black
  1. Două Convertor SDI to HDMi 
  1. Accesorii cameră video - 3 trepied Benro, 3 lumini pe cameă, 3 seturi de lavalieră Sony, 3 huse de ploaie pentru cameră Soney Z90, Sony NXCAM 100

LOT 3: Decor și lumină pentru studio

Decor/pereți pentru două zone de filmare într-un studio de 40m2. Pereți trebuie să aibă un fundal flexibil și atrăgător, cu panouri de fundal care pot fi schimbate în funcție de nevoile fiecărei producții. Aceste panouri să fie din materiale ușor de curățat, cum ar fi pânza, PVC sau plăci de polistiren extrudat, pentru a permite personalizarea și adaptarea rapidă a aspectului zonei de filmare.

Pentru date suplimentare si specificații tehnice puteți solicita informații la adresa electronică: nordpressclub@gmail.com sau la numărul de telefon +373 68303090.

Prețurile din ofertă vor fi indicate în MDL, fără TVA, întrucât achiziția se va efectua la cota 0% TVA.

Evaluarea ofertelor se va efectua de către o comisie specializată în funcție de raportul preț-calitate și disponibilitate a echipamentelor la momentul solicitării.  Doar compania (sau companiile) selectată/e va/vor fi contactată/e.

Pentru companiile care sunt înregistrate în RM se solicită și actele confirmative ale înregistrării la expedierea ofertei.

Data limită de depunere a ofertelor: 28 iunie 2024

Ofertele vor fi expediate la adresa de email:  nordpressclub@gmail.com

 

Articol adaugat de: Viorica Bugulean