Termen Extins - Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte de pret de la companii/furnizori de prânzuri calde pentru beneficiarii proiectului la centrul de refugiați în Ungheni



TERMEN EXTINS - Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte de pret de la companii/furnizori de prânzuri calde pentru beneficiarii proiectului la centrul de refugiați în Ungheni.

Titlul proiectului: Integrated Support Services for Ukrainian Single Mothers with Children.

Criteriile de Eligibilitate sunt:

-      expiriența min. 3 ani în domeniu;

-       dosarul complet;

Oferta dumneavoastră trebuie să fie însoțită de următoarele cerințe:

1. Date generale ale companiei (denumirea companiei, persoana și telefonul de contact, adresa electronica, sediile in Moldova).

2. Certificatul de înregistrare.

3. Declarația privind statutul ofertantului, semnata si stampilata (accesați link).

4. Actele sanitare si toate certificatele de calitate.

5. Oferta comerciala, semnată și ștampilată conform cerințelor specificate în prezența cerere, transportul inclus în preț.

  1. Oferta comercială, semnată și ștampilată conform cerințelor specificate în prezenta cerere, transportul inclus în preț.

Oferta trebuie completată cu indicarea prețului per buc. în MDL cu TVA pentru fiecare poziție separat.

Descrierea:

Prânzuri calde pentru beneficiarii proiectului la centrul în Ungheni cu următoarele specificatii:

- cantitate: până la 30 de porții zilnic;

- prețul si meniul diversificat pentru felul 1, felul 2, pâine, salată/fructe;

- livrarea la punctul de distribuție;

- caserole biodegradabile;

- distribuire 7 zile pe saptamana: luni - duminică;

- perioada de livrare 12 luni;

Criteriul de evaluare aplicat pentru adjudecarea contractului:

–cel mai bun preț;

– meniul oferit;

VALABILITATEA OFERTEI: Oferta de preț trebuie să fie valabilă timp de cel puțin 45 de zile de la data limită pentru depunerea ofertelor.

Oferta trebuie să fie datată și semnată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la procurement@caritas.md sau depusă direct la sediul Caritas Moldova (str. G. Asachi nr. 30/1, mun. Chișinău), până la data de TERMEN EXTINS PANA 25 IUNIE 2024(18 iunie 2024).

Vă rugăm să Vă asigurați de recepționarea unui mesaj de confirmare privind preluarea dosarelor. În lipsa acestuia, Fundația de Binefacere Caritas Moldova nu poartă răspundere pentru dosarele electronice expediate, dar care nu au fost recepționate.

Caritas Moldova îşi rezervă dreptul de a anula și/sau a suspenda procedura de achiziție, total sau parțial şi de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de adjudecarea contractului, inclusiv în cazul în care se află în imposibilitatea acoperirii financiare sau în cazurile necorespunderii ofertelor cerinţelor stabilite în prezenta documentaţie, fără a-şi crea astfel anumite obligaţii și a purta răspundere faţă de ofertanţi.