Concurs pentru angajarea firmelor de consultanta sau antreprenorilor individuali pentru dezvoltarea modulelor de formare / Competition for hiring consulting companies or individual entrepreneurs for the development of training modules



Termenul limită pentru depunerea propunerilor: 5 iunie 2024, ora 14:00 (GMT+3:00)

Agenția de Dezvoltare Strategică (SDA) ONG implementează proiectul Digitizing sectors for competitivity RECONOMY sub sprijinul HELVETAS Swiss Intercooperation — partenerul cooperant al agenției guvernamentale pentru cooperare pentru dezvoltare (Sida) a Suediei, în cadrul căruia a anunțat o licitație sub codul HEL 10-24 pentru a recruta compania sau Antreprenori Individuali, care vor asigura dezvoltarea de materiale de instruire companiei noastre partenere.

Comitetul de licitație al ONG-ului SDA va selecta cel mai bun ofertant și va contacta doar acei ofertanți care îndeplinesc cerințele de bază.

Aplicația va fi acceptată electronic în perioada 22 mai 2024 până în 5 iunie 2024 până la ora 14:00 la adresa sdaoffice@sdaoffice.com cu Elaborarea materialelor de instruire în subiect. Documentele pentru concurs sunt prezentate în linkul de mai jos.

Pachetul de aplicații pentru HEL 10-24
https://drive.google.com/drive/folders/1aInbkZJvzfzNLUl4jOgNYoSGJemorzGW?usp=drive_link

Consultanții eligibili pentru a participa la acest termen de referință sunt încurajați să selecteze mai multe subiecte pe baza expertizei lor. Fiecare subiect de instruire a fost separat printr-un număr de lot, iar ofertele de preț pentru fiecare subiect trebuie depuse separat în „2.2 Formular de licitație”, indicând în mod clar numărul lotului, numele subiectului și oferta de preț pe zi lucrătoare (inclusiv oferta totală pentru fiecare subiect).
Fiecare subiect de instruire ar trebui să includă 4-6 lecții, maxim 35 de lecții în total. Pentru fiecare lecție, trebuie dezvoltată o prezentare video, durata fiecărui videoclip fiind între 5 și 15 minute, de preferință 7-10 minute (durata totală a tuturor subiectelor de antrenament este de maximum 350 de minute).
Sarcina pentru dezvoltarea temei de formare (inclusiv participarea la dezvoltarea prezentărilor video) va fi pe o perioadă de 5 zile lucrătoare pe subiect.

În cazul oricăror întrebări legate de licitație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sdaoffice@sdaoffice.com.

Persoana de contact 1: Armani Ghalechyan

Telefon: +374 10 51 75 28: +374 93 33 55 84

E-mail: sdaoffice@sdaoffice.com; a.ghalechyan@sdaoffice.am;

Persoana de contact 2: Narek Khachatryan

Telefon: +374 10 54 28 60

E-mail: n.khachatryan@sdaoffice.am