A.O. „Femei pentru Femei” achiziționează echipament digital



TERMEN EXTINS: A.O. „Femei pentru Femei” achiziționează echipament digital

DESPRE NOI 

Femei pentru Femei este o organizație non-profit feministă care dezvoltă programe pentru a promova, pentru a susține și pentru a proteja drepturile femeilor și demnitatea acestora. Suntem o organizație bazată pe colaborare, suroritate, profesionalism, schimbarea la firul ierbii și respect reciproc. Misiunea noastră este de a însoți femeile și fetele în drumul lor spre autonomie și pentru a ne atinge misiunea, ne conducem după valorile: feminism, empatie și echitate.  

DESPRE OPORTUNITATE 

Organizația Femei pentru Femei (FpF) implementează în perioada 18 ianuarie 2024 – 31 mai 2024, proiectul ”COVID-19: Civil Society resilience and sustainability”, prin intermediul organizației Equal Rights and Independent Media (ERIM) cu susținerea finaciară a UE. În vederea realizării obiectivelor proiectului, organizația selectează o companie cu cele mai bune oferte de prețuri și calitate pentru produsele menționate mai jos: 

Lista bunurilor spre achiziție  

 

Denumirea bunului 

Cerințele față de bunurile solicitate 

Numărul de unități 

1. 

Căști de oficiu 

Closed acoustic system 

2. 

Proiector 

LCoS Type; >= FHD native resolution; >=4000 ANSI lumen; Miracast; AirPlay 

3. 

TV Monitor 

>=55 inch; >=FHD; Dolby Vision, HDR10+; Miracast; AirPlay 

4. 

Boxă portabilă 

Active speaker stereo transportable, BT, Analog & Digital input, 50W RMS; Active 5.1 sound system 

5. 

Hard disk extern 

Capacitate memorie 8 TB 

Criterii de selecție a ofertantului: 

  • Experiența ofertantului: prezența pe piață, clienți fideli/referințe; 
  • Preț competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ-calitate; 
  • Disponibilitatea de a primi achitarea prin transfer bancar în lei moldovenești; 
  • Disponibilitatea în stock a bunurilor; 
  • Termene și condiții optime de livrare. 

În cadrul concursului, pot participa companiile oficial înregistrate și care dețin Licența privind domeniile de activitate / Certificatul de înregistrare. 

CUM POȚI APLICA 

Cererile pot fi depuse până la 24 aprilie 2024, ora 23:59, fusul orar al Republicii Moldova la următoarea adresă de e-mail: office@fpfmd.org. Persoana de contact: Maria Crețu-Șargarovschi, tel: 078273876. Vă rugăm să menționați „Ofertă echipament IT” în subiectul e-mail-ului. 

Ofertele trimise după termenul limită sau incomplete nu vor fi luate în considerare.  

TOLERANȚĂ ZERO FAȚĂ DE EXPLOATOAREA ȘI ABUZUL SEXUL 

Femei pentru Femei are o toleranță zero față de exploatarea sexuală și abuzul sexual. Orice abuz comis va fi motiv de reziliere imediată a prezentului contract de către Femei pentru Femei și de întreprindere a măsurilor corespunzătoare. Toate/toți prestatorii/oarele de servicii sunt obligate/ți să adere la Codul de conduită, care includ principiile EAS, în orice moment (atât în timpul orelor de lucru, cât și în afara orelor de lucru).    

Familiarizarea cu Codul de conduită și aderarea la acesta reprezintă o cerință esențială pentru prestatorii/oarele de servicii, pe lângă instruirea obligatorie. Toate/toți prestatorii/oarele de servicii trebuie să se asigure că înțeleg și acționează în conformitate cu această clauză.     

ASIGURAREA EGALITĂȚII ȘI A NON-DISCRIMINĂRII 

Angajatul/a este obligat/ă să se abțină de la incitarea la violență sau la ură și de la discriminare pe motive de sex, naționalitate, vârstă, origine etnică, religie, orientare sexuală, etc. Această obligație se aplică tuturor activităților întreprinse de angajat/ă, inclusiv celor care nu intră în cadrul prezentului contract. Orice încălcare a obligației menționate mai sus justifică rezilierea imediată a prezentului contract de către FpF și oferă dreptul FpF să solicite rambursarea integrală a contribuției sale.   

Toți/oate subcontractanții/tele care lucrează la executarea prezentului contract trebuie să respecte prezenta obligație. 

Articol adaugat de: FpF